226
Θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτίμησε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Αμυράς | INTIMEnews

Γιώργος Αμυράς: Καλύτερα να πάμε με τον Κυριάκο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2018, 11:36
Θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτίμησε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Αμυράς
|INTIMEnews

Γιώργος Αμυράς: Καλύτερα να πάμε με τον Κυριάκο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2018, 11:36

Στα σενάρια που τον φέρνουν κοντά στη Νέα Δημοκρατία απάντησε την Παρασκευή ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στον ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής μίλησε για την επόμενη ημέρα του κόμματός του αν τελικά -όπως φαίνεται- χωρίσουν οι δρόμοι του με το Κίνημα Αλλαγής, τις πιθανότητες αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις επόμενες εκλογές και τις ενδεχόμενες συνεργασίες με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

«Εγώ μένω Ποτάμι», δήλωσε ο κ. Αμυράς, «αλλά και το Ποτάμι πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει», τόνισε, χαρακτηρίζοντας αναγκαία μία κεντρική απόφαση του κόμματος για την πορεία και κατεύθυνσή του μετά το άδοξο τέλος της συμμετοχής στο ΚΙΝΑΛ.

«Αν δούμε ότι το Ποτάμι δεν θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία, τότε θα πρέπει συνολικά να βγάλει έναν χάρτη και να πει: μπορώ να συνεργαστώ με τον Κυριάκο, μπορώ να συνεργαστώ με τον Τσίπρα (…) Καλύτερο θα ήταν να συνεργαστεί με τον Κυριάκο γιατί είναι πιο μεταρρυθμιστής. Εχει τα βαρίδιά του αλλά γι’ αυτό χρειάζεται μία μεταρρυθμιστική ώθηση, πραγματικά φιλελεύθερη».

Ο ίδιος εκτίμησε πως «θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ τοποθέτησε χρονικά τις εκλογές στην περίοδο που θα ακολουθήσει τη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή. Αν έρθει Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, αμέσως μετά μπαίνουμε στην τελική ευθεία, είπε ο κ. Αμυράς, σημειώνοντας ότι, αν τελικά καταψηφίσουν τη συμφωνία οι ΑΝΕΛ, θα πρέπει να πάμε αμέσως σε εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...