250
|

Η γαλλική απόβαση του κορυφαίου προπονητή καθαρόαιμων ίππων Γιώργου Αλιμπινίση

Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2017, 17:03

Η γαλλική απόβαση του κορυφαίου προπονητή καθαρόαιμων ίππων Γιώργου Αλιμπινίση

Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2017, 17:03

Με τις αποσκευές ανά χείρας και την ισχυρή παρακαταθήκη από 150 νίκες τα τελευταία 12 χρόνια, ο προπονητής Γιώργος Αλιμπινίσης αναχωρεί για τη Γαλλία πραγματοποιώντας μια μεγάλη καινοτομία στα δεδομένα της ελληνικής ιπποδρομιακή κοινότητας. Συγκεκριμένα, μεταβαίνει στο Σαντιγύ, ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα στον κόσμο προκειμένου να αναλάβει την προπόνηση 20 ίππων οι οποίοι θα τρέξουν σε πολύ σημαντικές κούρσες.

photo 1

Όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά ξέρουν ότι ποτέ δεν λέει «όχι» στις μεγάλες προκλήσεις – πόσο δε μάλλον στην πρόταση που του έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΙΔΙΕ Χρήστο Θεοδωράκη να αναλάβει προπονητικά τη συγκεκριμένη ομάδα των 20 ίππων με τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν στους διεθνείς ιπποδρομιακούς στίβους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή και βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τις ενέργειες της Ιπποδρομίες ΑΕ για τη διεθνοποίηση των ελληνικών ιπποδρομιών.

photo 3

Μιλώντας σε συνεργάτες του, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση των πρώτων 12 ίππων που θα συμμετάσχουν στις γαλλικές ιπποδρομίες, ο Γιώργος Αλιμπινίσης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι ο στόχος του είναι σαφής, και δεν είναι άλλος από την καταξίωση στο διεθνές στερέωμα των ελληνικών ιπποδρομιών, καθώς και των δυνατοτήτων που έχουν οι Έλληνες προπονητές δρομώνων ίππων. Στα 12 χρόνια της παρουσίας του στις ελληνικές ιπποδρομίες έχει καταγράψει 150 νίκες. Μάλιστα, τα δυο τελευταία χρόνια είχε στην προπόνησή του 30 ίππους και πρωταγωνιστούσε στην πρώτη τετράδα των Ελλήνων προπονητών. Επιπλέον, διετέλεσε τέσσερα χρόνια γραμματέας της Ένωσης Προπονητών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...