211
Στιγμιότυπο από έρευνες στη Μάνδρα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Εντοπίστηκε και 21ος νεκρός στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2017, 08:30
Στιγμιότυπο από έρευνες στη Μάνδρα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Εντοπίστηκε και 21ος νεκρός στη Μάνδρα

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2017, 08:30

Αλλη μία σορός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης από άνδρες της ΕΜΑΚ στην περιοχή της Μάνδρας, ανεβάζοντας τον μακάβριο αριθμό των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στους 21.

Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 07:30 στην περιοχή του αμαξοστασίου του δήμου της Μάνδρας, σε χώρο αποθήκης βαρέων οχημάτων. Η σορός μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου έγιναν οι διαδικασίες ταυτοποίησης. Πρόκειται για τον οδηγό του φορτηγού που ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Τετάρτη όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ενας ακόμη άνδρας έχει να δώσει να σημεία ζωής από την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας απίστευτος όγκος νερού έπνιξε τεράστιες περιοχές της Δυτικής Αττικής, προκαλώντας καταστροφές χωρίς προηγούμενο και σκοτώνοντας δεκάδες πολίτες.

Στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο αμαξοστάσιο του δήμου, τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί άλλα δύο πτώματα. Το έργο των σωστικών συνεργείων δυσχεραίνουν σημαντικά οι τόνοι λάσπης και φερτών υλικών που έχουν συσσωρευτεί στο σημείο, γεγονός που λιγοστεύει τις ελπίδες εντοπισμού του αγνοούμενου.

Ηδη έχουν γίνει κάποιες κηδείες των θυμάτων, όπως του 36χρονου οδηγού φορτηγού και πατέρα δύο παιδιών Γιώργου Μακαρούνα, που παρασύρθηκε από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης χωρίς να καταφέρει να απεγκλωβιστεί.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ έχουν γίνει 13 συλλήψεις για κλοπές στις κατοικίες που έχουν καταστραφεί και έχουν μείνει αφύλακτες και εκτεθειμένες σε πλιατσικολόγους. Τρεις από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...