358
Ο Βασίλης Λεβέντης στην ομιλία του στη Βουλή την Τρίτη... | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Λεβέντης εν εξάλλω για αλλαγή φύλου: «Είναι ανώμαλα πράγματα»!

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 12:13
Ο Βασίλης Λεβέντης στην ομιλία του στη Βουλή την Τρίτη...
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Λεβέντης εν εξάλλω για αλλαγή φύλου: «Είναι ανώμαλα πράγματα»!

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 12:13

Για… «ψυχασθένεια» έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο αναγνώρισης ταυτότητα φύλου, προβλέποντας μάλιστα ότι η χώρα μπαίνει «σε περίοδο ανωμαλίας» και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «είναι δικτατορία» και «δεν σέβεται την Εκκλησία»! Είναι ο ίδιος πολιτικός αρχηγός που δύο ημέρες πριν διαβεβαίωνε ότι δεν θα ψηφίσει τον νόμο επειδή δεν το θέλει η γυναίκα του

«Για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα-τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια. Το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Mάλιστα ο κ. Λεβέντης υπερθεμάτισε, επαναλαμβάνοντας πως δεν είναι κατά τη γνώμη του σωστή η διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών και προκαλώντας με όλο αυτό το κρεσέντο την αυτονόητη παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση. Τότε ο κ. Λεβέντης εξερράγη: «Με 35% πήρατε την εξουσία. Τι νομίζετε ότι είστε; Δικτάτορες και αγνοείτε την Εκκλησία και τους πάντες;», άρχισε να φωνάζει.

245058
Ο Νίκος Βούτσης παρεμβαίνει στην ομιλία του Βασίλη Λεβέντη (INTIMENEWS)

Κατά τα άλλα ο κ. Λεβέντης είπε πως η Ενωση Κεντρώων «είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε».

Η Ελλάδα, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, δεν πρέπει «να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες».

«Εγώ από την Ευρώπη παίρνω τα καλά της, όχι αρχές και αξίες. Κανονικά εμείς οι Έλληνες έπρεπε να δίνουμε στην Ευρώπη τις αξίες μας. Τι είμαστε; Φραγκολεβαντίνοι; Εάν είναι έτσι να φέρουμε τότε και έναν έπαρχο να μας κυβερνάει» τόνισε. Και βεβαίως δεν ξέχασε να κολακέψει την Εκκλησία για τη στάση της. «Η Εκκλησία δεν θέλει να αναμειχθεί στην πολιτική, ωστόσο, θα πρέπει να σέβεται η κυβέρνηση τις ηθικές της αξίες».  

«Εστειλε ποτέ επιστολή η εκκλησία στους βουλευτές που υποδείκνυε τι να ψηφίσουν; Όχι. Αλλά θέλει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της» είπε ο κ. Λεβέντης και φωνάζοντας τόνισε: «Η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος. Πολέμησε ο Παπαφλέσσας, δεν πολέμησε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...