231
O Απόστολος Γκλέτσος σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις του. Το δελτίο Τύπου του Δήμου Στυλίδας που υπέγραψε αποπνέει το γνωστό στιλ του | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο δήμαρχος Γκλέτσος σε έγγραφο: «Οποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα που γεννήθηκε»

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 08:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/10/2017, 09:10
O Απόστολος Γκλέτσος σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις του. Το δελτίο Τύπου του Δήμου Στυλίδας που υπέγραψε αποπνέει το γνωστό στιλ του
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο δήμαρχος Γκλέτσος σε έγγραφο: «Οποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα που γεννήθηκε»

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2017, 08:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/10/2017, 09:10

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν πάντα ένας άνθρωπος που δεν μασούσε τα λόγια του. Είτε όταν ήταν ηθοποιός, είτε όταν ίδρυσε το κόμμα «Τελεία» -και πήρε 109.483 ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015- είτε ως επιτυχημένος δήμαρχος Στυλίδας. Είναι όμως κάπως διαφορετικό να είσαι παρορμητικός, ειλικρινής, αποφασιστικός, γνήσιος στον λόγο σου (όλα ισχύουν και ως σύνολο και ξεχωριστά στο λέγειν του κ. Γκλέτσου) και άλλο αυτό το ωμό εκφραστικό στιλ να το διατυπώνεις σε έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Οπως και έγινε όταν ο δήμαρχος Γκλέτσος διαπίστωσε δολιοφθορά στον νέο κέντρο Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου, λίγες ημέρες μόλις από τα προγραμματισμένα για την προσεχή Κυριακή εγκαίνια του έργου. Οπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης από το δημαρχείο Στυλίδας εκδόθηκε δελτίο Τύπου στο οποίο επισυνάπτονταν και φωτογραφίες από τις καταστροφές (πάντως στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν είχε αναρτηθεί ακόμα).

«Προτού καν εγκαινιάσουμε το έργο της αποχέτευσης- βιολογικού, κάποιοι επιτήδειοι λεηλάτησαν το αντλιοστάσιο στο Αυλάκι στη περιοχή Μαυρομαντήλα…», ανέφερε το επίμαχο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε με την υπογραφή του κ. Γκλέτσου. Συνοδευόταν μάλιστα από σχετικές φωτογραφίες με τις κατεστραμμένες εγκαταστάσεις.

img_0229-1

Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι στο υστερόγραφο του δελτίου Τύπου: ο κ. Γκλέτσος γράφει προς τους άγνωστους βανδάλους: «Οποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε».

Περισσότερα για τις καταστροφές στο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Στυλίδας διαβάστε εδώ από το stilida.com

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...