325
|

Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου με τη γραβάτα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2017, 14:52

Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου με τη γραβάτα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2017, 14:52

Τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει η χυδαία ανάρτηση που έκανε την εμφάνισή της λίγο μετά το Eurogroup στον λογαριασμό του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στο twitter. Η γραβάτα με τους φαλλούς -μια παραπομπή στη διευθέτηση του χρέους;- κατέβηκε γρήγορα και με ακόλουθη ανάρτησή του ο κ. Καμμένος απέδωσε την επίμαχη εικόνα σε παρέμβαση του… παιδιού του. Ομως αυτή η μάλλον αστεία δικαιολογία δεν αρκούσε για να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Αλλωστε ο κ. Καμμένος είναι τρόπον τινά «σεσημασμένος»: πρόσφατα είχε συλληφθεί από τον φωτογραφικό φακό να κάνει χυδαίες χειρονομίες σε αγώνα υδατοσφαίρισης.

Το ΠΑΣΟΚ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του, Παύλο Χρηστίδη, ζήτησε την αποπομπή του κ. Καμμένου από την κυβέρνηση μετά και το τελευταίο περιστατικό.

«Μας έχει συνηθίσει ο υπουργός Aμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με την χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Το γεγονός ,δε, ότι επιχειρεί να αποδώσει την ανάρτηση, στο παιδί του κάνει την συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη. Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «άθλιο πατέρα» που φορτώνει τις ευθύνες του στο παιδί του και ζήτησε «να παραιτηθεί τώρα!».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης επέκρινε τον κ. Καμμένο που φόρτωσε στο παιδί του την ευθύνη και σχολίασε για τον Αλέξη Τσίπρα πως «μπροστά στην εξουσία προτιμά ακόμα και να εξευτελίζεται με τον Καμμένο που αναρτά αθλιότητες με τις γραβάτες».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η γερμανική Bild, η οποία αφού αναδημοσίευσε το επίμαχο tweet, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Προήλθε το tweet από τον ίδιο τον υπουργό; Γιατί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επιτευχθεί συμφωνία (για το χρέος). Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης δεν συνηθίζει να φοράει (γραβάτα). Ίσως το tweet να ήταν μια πρόταση του Καμμένου».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...