471
H τοιχογραφία του Lushlux στην οδό Πέρι στη Μελβούρνη | Photo by Scott Barbour/Getty Images/Ideal Images

Προβοκάτορας του γκράφιτι κάνει σέξι τις αμερικανικές εκλογές

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2016, 13:02
H τοιχογραφία του Lushlux στην οδό Πέρι στη Μελβούρνη
|Photo by Scott Barbour/Getty Images/Ideal Images

Προβοκάτορας του γκράφιτι κάνει σέξι τις αμερικανικές εκλογές

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2016, 13:02

Το ότι οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές έχουν θυληκό πρόσημο είναι αυταπόδεικτο – η Χίλαρι Κλίντον είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά πάλι, όλη την περασμένη εβδομάδα οι Αμερικανοί ασχολούνταν με το τι είπε η Μελάνια Τραμπ, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, και πόσο αντέγραψε τη Μισέλ Ομπάμα. Ε, υπό αυτό το πρίσμα, την κυριαρχία των γυναικών στην πολιτική ατζέντα, πήρε φόρα και ο Lushlux, ο αυστραλέζος προβοκάτορας του γκράφιτι, και έπαιξε με μια πρώην Πρώτη Κυρία και με μια άλλη που θέλει να γίνει πρώτη φορά Πρώτη Κυρία.

Είναι και αυτό ενδεικτικό του πόσο αυτές οι δύο γυναίκες απασχολούν τη δημόσια σφαίρα και γίνονται σταδιακά μέρος της ποπ κουλτούρας. Ως τώρα ο Lushlux είχε ασχοληθεί – είχε δηλαδή ζωγραφίσει ημίγυμνες στους δρόμους της Μελβούρνης – με διασημότητες όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και φυσικά η Κιμ Καρντάσιαν. Ειδικοί περιγράφουν τη δουλειά του ως αντανάκλασση στους τοίχους των όσων απασχολούν τα social media.

Τώρα λοιπόν, καταπιάνεται με τη Χίλαρι Κλίντον και την Μελάνια Τραμπ. Και έτσι, τόσο η μία όσο και η άλλη, η μία ως (πιθανή) πρόεδρος των ΗΠΑ και η άλλη ως (πιθανή) προεδρική σύζυγος έχουν πλέον την αμφίβολη τιμή να κοσμούν οι σέξι φιγούρες τους, τοίχους δρόμων στην αυστραλέζικη μητρόπολη.

Stupid sexy Hillary

A photo posted by lushsux (@lushsux) on

Με τη ματιά του Lushlux, η υποψήφια πλανητάρχης εμφανίζεται με ένα μαγιό με την αμερικανική σημαία και το στήθος της να κυριαρχεί.

Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail, ο Lushlux δήλωσε ότι η εικόνα της Κλίντον βασίζεται σε μία πολύ δημοφιλή εικόνα του photoshop που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ για την τοιχογραφία της Μελάνια απλά σχολίασε ότι η υποψήφια Πρώτη Κυρία έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και στο παρελθόν.

Φυσικά υπάρχει και ένα κλείσιμο του ματιού στην προεκλογική εκστρατεία: πάνω από την εικόνα της Μελάνια υπάρχει η φράση «I ‘m with her» («Είμαι μαζί της») που είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της Χίλαρι Κλίντον.

 

GettyImages-579856274_-1-

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο εικαστικός δρόμου ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι το συγκεκριμένο έργο για τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στην οδό Πέρι στο Κόλινγουντ της Μελβούρνης. Και τους παρακάλεσε να… μην αυνανίζονται σεβόμενοι τους περίοικους!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...