248
Το μικρό καλυβάκι στο δάσος, 128 χιλιόμετρα έξω από το Σαν Φρανσίσκο | Airbnb

Ενα «μανιτάρι» είναι το πιο δημοφιλές Airbnb στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 22:09
Το μικρό καλυβάκι στο δάσος, 128 χιλιόμετρα έξω από το Σαν Φρανσίσκο
|Airbnb

Ενα «μανιτάρι» είναι το πιο δημοφιλές Airbnb στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 22:09

Το πιο δημοφιλές και με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο Airbnb είναι μια μικρή ξύλινη καλύβα στο Σαν Φρανσίσκο, που θυμίζει μανιτάρι, εξού και το όνομα της: Mushroom Dome Cabin.

Το μικρό αλλά εξαιρετικά γραφικό καλυβάκι, που βρίσκεται περίπου 128 χιλιόμετρα έξω από το Σαν Φρανσίσκο, μπορεί να είναι μόλις 9 τ.μ. αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους τουρίστες από τότε που καταχωρήθηκε στην πλατφόρμα τον Ιούλιο του 2009 και έκτοτε μετρά 2.346 κρατήσεις.

Όταν το δήλωσαν στην Airbnb οι ιδιοκτήτες του, η Κίτι και ο Μάικλ, ήταν από τις πρώτες κατοικίες εκτός πόλης που έγιναν τόσο δημοφιλείς.

Σήμερα μετρά σχεδόν 1.300 κριτικές από επισκέπτες που του δίνουν πέντε αστέρια για την καθαριότητα και την τοποθεσία.

Το μικρό ξύλινο σπίτι διαθέτει μια μεγάλη, υπερυψωμένη βεράντα, περικυκλωμένη από τεράστια δέντρα και πολλά μονοπάτια για πεζοπορία και είναι τόσο δημοφιλές, που είναι κλεισμένο μέχρι τον Οκτώβριο.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι και τηλεόραση 32″, ενώ υπάρχει επίσης ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι.

Το σπίτι, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επισκέπτες την φορά, είναι πολύ δημοφιλές επίσης για την γυάλινη οροφή του, που προσφέρει μοναδική θέα στον ουρανό.

Στις παροχές έρχονται να προστεθούν wifi, ψυγείο, μηχανή ποπ-κορν, καφετιέρα και μπάρμπεκιου εξωτερικού χώρου στην βεράντα, ενώ διατίθενται όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος, από υλικά για πρωινό μέχρι πετσέτες.

Όσο για το κόστος, η διανυκτέρευση ανέρχεται στα 130 δολάρια την ημέρα.