266
|

Καμίνης: Το ΠΑΣΟΚ έφερε όλες τις αλλαγές για το πολιτικό χρήμα

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 18:02

Καμίνης: Το ΠΑΣΟΚ έφερε όλες τις αλλαγές για το πολιτικό χρήμα

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 18:02

Στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος στάθηκε ο Γιώργος Καμίνης, κληθείς να σχολιάσει, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τις δικαστικές εξελίξεις στο θέμα των δανείων των πολιτικών κομμάτων.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που έφερε τον εισαγγελέα Διαφθοράς, την άρση του τραπεζικού απορρήτου, τη ‘Διαύγεια’, την Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» και άλλα πολύ σημαντικά νομοθετικά μέτρα», υπογράμμισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον Real FM 97,8.

Για το μέλλον του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, σημείωσε με νόημα ότι «Κίνημα Αλλαγής χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν νοείται, αλλά και το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν φτάνει», τονίζοντας ότι «πρέπει να συνεχίσει αυτό το άνοιγμα που άρχισε τον Νοέμβριο του 2017, με τους 212.000 πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν».

Οσο για το αν συνιστούν απειλή για το ΚΙΝΑΛ  οι ζυμώσεις στον χώρο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, σχολίασε ότι πρόκειται για πρωτοβουλίες που «περιορίζονται σε προσχώρηση κάποιων μεμονωμένων ατόμων και μάλιστα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μόλις πριν από λίγο καιρό καταδίκαζαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Εν όψει εξάλλου τη μάχης των ευρωεκλογών, ο Γιώργος Καμίνης κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδιώκουν να εκμηδενίσουν τη σημασία τους και «να κρύψουν από τον κόσμο το σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στο Ευρωκοινοβούλιο τα επόμενα πέντε χρόνια».

«Η Ευρώπη κινδυνεύει ακόμη και να διαλυθεί. Το τι θα συμβεί στα επόμενα πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πολύ αποφασιστικό. Γι αυτό τουλάχιστον εγώ επέλεξα να είμαι υποψήφιος εκεί», εξήγησε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...