185
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν από το ψήσιμο |

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες

Bostanistas Bostanistas 6 Ιουλίου 2017, 18:15
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 3-4 ώρες πριν από το ψήσιμο
|

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες

Bostanistas Bostanistas 6 Ιουλίου 2017, 18:15

Σας γράφω σήμερα ένα ευχαριστώ, μια συγνώμη και μια συνταγή για νόστιμες χοιρινές μπριζόλες που ψήνονται στο φούρνο αφού τις μαρινάρουμε με δενδρολίβανο, μουστάρδα και ξύδι βαλσαμικό.

Εδώ και αρκετό καιρό δέχομαι, από τις φίλες bloggers, προσκλήσεις για διαδικτυακά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω όσες με πρότειναν και μου έδωσαν τη σκυτάλη, αλλά απόφασή μου είναι να μην παίξω πια.

Το έκανα μία φορά από περιέργεια. Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο κλήθηκα να απαντήσω σε ερωτήσεις, όπως συνηθίζεται. Δεν υπάρχει ο χρόνος όμως από τη μεριά μου, να το κάνω αυτό σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, δεδομένου ότι τα παιχνίδια έχουν πληθύνει πολύ και διοργανώνονται συνεχώς καινούρια. Γνωρίζω ότι ένας από τους σκοπούς που διεξάγονται, είναι για να γνωριστούμε καλύτερα και να βγει η ψυχή, ο χαρακτήρας του ερωτώμενου, εάν και εφόσον βέβαια αυτός απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που τίθενται.

Πιστεύω όμως ότι στην δική μου περίπτωση, όποιος θέλει να με γνωρίσει και να με καταλάβει, μπορεί να το κάνει, διαβάζοντας τα κείμενά μου, των οποίων μεγάλο μέρος είναι αυτοβιογραφικό και είναι εκφραστές των απόψεών, των πεποιθήσεων, των ιδεών και των αρχών μου.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο και τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...