81
Εκτός από μαϊντανό μπορείτε να αρωματίσετε το ριζότο με δενδρολίβανο, θυμάρι ή μέντα | Shutterstock

Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Κική Τριανταφύλλη 31 Ιουλίου 2019, 13:30
Εκτός από μαϊντανό μπορείτε να αρωματίσετε το ριζότο με δενδρολίβανο, θυμάρι ή μέντα
|Shutterstock

Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Κική Τριανταφύλλη 31 Ιουλίου 2019, 13:30

Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι απλό πανεύκολο και ωραίο με χυμό και ξύσμα λεμονιού, που του προσθέτουν υπέροχο άρωμα και γεύση.

Και μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο, όπως το κάνουν οι Ιταλοί ή απλά ως κυρίως μαζί με μια σαλάτα.

Eχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε κριτσίνια, τυράκια και αλλαντικά, βάζεις μπρος…

Και μετά, όσο τρώγεται το ριζότο, ψήνεις στη σχάρα τα μπιφτέκια. Απλά πράγματα.

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...