477
Ο πρίγκιπας Χάρι πίνει το τσάι του κάνοντας βόλτα στο Λος Αντζελες παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν | The Late Late Show/YouTube

Χάρι: Τα ταμπλόιντ απειλούσαν την ψυχική μου υγεία, έπρεπε να φύγω

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:12
Ο πρίγκιπας Χάρι πίνει το τσάι του κάνοντας βόλτα στο Λος Αντζελες παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν
|The Late Late Show/YouTube

Χάρι: Τα ταμπλόιντ απειλούσαν την ψυχική μου υγεία, έπρεπε να φύγω

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:12

Μία βόλτα στο Λος Αντζελες με ένα δίπατο τουριστικό λεωφορείο παρέα με τον τηλεπαρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν και  μία… τσαγιέρα, έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας παράλληλα εφ’ όλης της ύλης για το «διαζύγιό» του από τη βασιλική οικογένεια.

«Δεν αποσύρθηκα. Κάναμε ένα βήμα πίσω. Ηταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος. Ολοι ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία, ήταν τοξικό. Αρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ. Αλλά δεν αποσυρθήκαμε ποτέ. Και όσο με αφορά, ό,τι και να αποφασίσει η άλλη πλευρά, εγώ δεν αποσυρθώ ποτέ. Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στη δημόσια προσφορά, θα συνεισφέρω πάντα, δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκομαι», είπε ο Χάρι στην εκπομπή «The late late show».

Η εκπομπή προβλήθηκε μία εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη κοινή συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Θα είναι η πρώτη φορά που μιλούν μαζί, δημοσίως, για ό,τι έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο μετά την αναχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τους Times, στη συνέντευξη, η Μέγκαν θα μιλήσει πρώτα μόνη της με την Οπρα για τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό της έργο και την απόφασή της να κάνει ένα βήμα πίσω από τη βασιλική οικογένεια. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί και ο Χάρι, και θα συζητήσουν όλοι μαζί την μετακόμιση της οικογένειας στην Καλιφόρνια και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Με πολύ χιούμορ, ως συνήθως, ο Τζέιμς Κόρντεν ξεναγεί τον Χάρι στο Λος Αντζελες και προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει εκεί από τη Σάντα Μπάρμπαρα. Του προτείνει να αγοράσει την έπαυλη όπου γυρίστηκε η σειρά «Ο πρίγκιπας του Μπελ Ερ». Οι δυο τους κατεβαίνουν από το λεωφορείο και πηγαίνουν να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού. Οταν εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες, ο Χάρι τραγουδάει το ραπ τραγούδι της σειράς που έκανε επιτυχία ο Γουίλ Σμιθ.

Ο Τζέιμς Κόρντεν και ο Χάρι πίνουν τσάι στους αυτοκινητόδρομους του Λος Αντζελες

Σε ένα σημείο, ο Χάρι καλεί την σύζυγό του στο κινητό, η οποία δεν δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην ιδέα να μετακομίσει ξανά η οικογένεια και εκεί ο Κόρντεν μαθαίνει ότι το χαϊδευτικό του πρίγκιπα στο σπίτι του είναι «Χαζ».

Η κουβέντα περνά στον Αρτσι, τον γιο του ζεύγους, το οποίο περιμένει το δεύτερο παιδί του. Ο Χάρι λέει ότι ο Αρτσι έχει μία εκπληκτική προσωπικότητα, ήδη σχηματίζει προτάσεις και τραγουδά, ενώ η πρώτη του λέξη ήταν… κροκόδειλος.

Ο Κόρντεν πήγε τον Χάρι σε διάφορα σπίτια προσπαθώντας να τον πείσει να τα αγοράσει

Είπε επίσης, ότι μιλούν συχνά με τη γιαγιά του, Ελισάβετ και τον παππού του, Φίλιππο, μέσω Zoom, το οποίο ξέρουν και οι δύο να χρησιμοποιούν και ότι έτσι βλέπουν το εγγόνι τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...