205
Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα | neakriti.gr

Ανατροπή στην τραγωδία στον ΒΟΑΚ: 17χρονη μαθήτρια το θύμα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2024, 14:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/05/2024 17:00
Το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα
|neakriti.gr

Ανατροπή στην τραγωδία στον ΒΟΑΚ: 17χρονη μαθήτρια το θύμα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2024, 14:00
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/05/2024 17:00

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 17χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από γέφυρα του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης. Το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι η γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα ενώ το ύψος της πτώσης εκτιμήθηκε στα 50 μέτρα.

Νωρίτερα, γινόταν λόγος για τουρίστρια που έχασε την ισορροπία της στην προσπάθειά της να τραβήξει μια σέλφι, ωστόσο, καθώς περνούσε η ώρα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, που προετοιμαζόταν για τις πανελλαδικές εξετάσεις, η οποία δεν πήρε το λεωφορείο φεύγοντας από το σχολείο, όπως κάθε ημέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια.

Ελέγχονται πληροφορίες κατά τις οποίες προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε η νεαρή γυναίκα.

Το neakriti.gr μετέδωσε ότι λίγο πριν από τη μοιραία πτώση η 17χρονη ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ, με διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να την αποτρέψουν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της μαθήτριας, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Υστερα από περίπου δύο ώρες ανασύρθηκε το πτώμα της νεαρής  που θα γινόταν 18 ετών τον Ιούνιο.

Ολα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά, μεταξύ των οποίων και εκείνο της αυτοκτονίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...