186
Στην προσπάθειά του να δει καλύτερα τα πυροτεχνήματα για την αλλαγή του χρόνου, ο Θοδωρής έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος |

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος ήθελε να δει τα πυροτεχνήματα, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 10:28
Στην προσπάθειά του να δει καλύτερα τα πυροτεχνήματα για την αλλαγή του χρόνου, ο Θοδωρής έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος
|

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος ήθελε να δει τα πυροτεχνήματα, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 10:28

Τραγικό τέλος βρήκε 14χρονος από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης πέφτοντας από την ταράτσα στον φωταγωγό της πολυκατοικίας της θείας του.

Ο Θοδωρής μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, είχε πάει στο σπίτι της θείας του για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου.

Θέλοντας να δει καλύτερα το θέαμα των πυροτεχνημάτων για την αλλαγή του χρόνου που φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Δεν πρόσεξε όμως και πάτησε σε ασταθή επιφάνεια με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Ο 14χρονος σκοτώθηκε ακαριαία. Οταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ήταν ήδη νεκρός.

Τραγικότερο, το γεγονός ότι οι συγγενείς του, πάνω στους εορτασμούς, δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Μόνον όταν συνειδητοποίησαν ότι ο Θοδωρής δεν ήταν μαζί τους, άρχισαν να τον αναζητούν, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Οταν τελικά αντίκρισαν το παιδί πεσμένο στον φωταγωγό, η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο, με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδελφό του να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια» είχε γράψει ο ίδιος ο 14χρονος στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έμελλε να είναι η τελευταία του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...