216
Ο Πάνος Μουζουράκης στο εξώφυλλο του περιοδικού sir. K. | instagram

Το πρώτο «διεθνές» εξώφυλλο του Πάνου Μουζουράκη

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 18:01
Ο Πάνος Μουζουράκης στο εξώφυλλο του περιοδικού sir. K.
|instagram

Το πρώτο «διεθνές» εξώφυλλο του Πάνου Μουζουράκη

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 18:01

Ο Πάνος Μουζουράκης που εδώ και αρκετό καιρό κυνηγά το όνειρό του για διεθνή καριέρα, φαίνεται να το πλησιάζει. Η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ ξεκίνησε με τον ρόλο του στο πρίκουελ της ταινίας «Mamma Mia». Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μάλιστα, έκανε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο, δίνοντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα και στο περιοδικό «sir. K».

«Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού … από πολλά άλλα που έρχονται. Αλλά η πρώτη φορά είναι πάντα η καλύτερη. Και επίσης, η πρώτη συνέντευξη στον κόσμο, την οποία γνωρίζω, που περιλαμβάνει Emojis», έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

My first interview in English. My first international magazine cover… out of many more to come ??? But first time is always the charm?. And also, the first interview in the world, that I know of, with Emojis. Many thanks to @krishaganofficial for the wonderful interview!!!?????? #sir_k #magazinecover #interview #acting #singing #MammaMia2 #cheringiscaring

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) on

Παράλληλα, οι φήμες στα εγχώρια μέσα ότι ο Πάνος Μουζουράκης πρόκειται να εμφανιστεί στη δημοφιλέστατη αμερικανική σειρά «Game of Thrones» οργιάζουν, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τις έχει επιβεβαιώσει. Αλλωστε, πριν από μερικούς μήνες, η σύντροφός του, ηθοποιός Μαρία Σολωμού είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «dot.» ότι η συμμετοχή του αγαπημένου της στο συγκεκριμένο σίριαλ είναι ράδιο αρβύλα.

Ωστόσο, επειδή ο ηθοποιός είναι αρκετά απρόβλεπτος, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τον βλέπαμε όντως σε κάποια σκηνή μάχης με τους White Walkers. Οπως και να χει, η αρχή έχει ήδη γίνει και το άπιαστο όνειρο της διεθνούς καριέρας, φαντάζει για τον ίδιο πιο προσιτό από ποτέ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...