223
Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών | ΓΝΣ

«Το νεκροτομείο γέμισε», λέει ο υπεύθυνος γιατρός της κλινικής Covid-19 στις Σέρρες

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 12:42
Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών
|ΓΝΣ

«Το νεκροτομείο γέμισε», λέει ο υπεύθυνος γιατρός της κλινικής Covid-19 στις Σέρρες

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 12:42

Την κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπεύθυνος της κλινικής Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

Γράφει συγκεκριμένα ότι έχει γεμίσει το νεκροτομείο του νοσοκομείου και εμφανίζεται βέβαιος ότι έπεται συνέχεια, καθώς η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι η δυσκολότερη.

Ο κ. Καλλινικίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ, 8/11/2020: Η κατάσταση είναι πλέον, ΣΧΕΔΟΝ, εκτός ελέγχου. 95 νοσηλευόμενοι ως τώρα στις κλινικές COVID. 3 θάνατοι σήμερα και 2 διασωληνώσεις (42 και 71 ετών), με τον έναν ασθενή να διακομίζεται στην Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα επιστρατεύτηκε και 7η κλινική για νοσηλεία ασθενών με COVID. Το νεκροτομείο γέμισε (6 στα 6). Και έπεται συνέχεια. Αυτή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η δυσκολότερη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ !!!!!!»

Γ.Ν.ΣΕΡΡΩΝ, 8/11/2020: Η κατάσταση είναι πλέον, ΣΧΕΔΟΝ, εκτός ελέγχου. 95 νοσηλευόμενοι ως τώρα στις κλινικές COVID …

Δημοσιεύτηκε από Θεόφιλο Καλλινικίδη στις Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

 

Η μεγάλη πίεση που δέχεται το Νοσοκομείο Σερρών επιχειρείται να αντιμετωπιστεί με την εκκένωση  κλινικών και την εξασφάλιση κλινών για τα περιστατικά Covid. Πλέον, λειτουργούν πέντε κλινικές δυναμικότητας 80 κλινών. Ως σήμερα νοσηλεύονται 65 ασθενείς Covid, ενώ απομένουν 15 διαθέσιμες κλίνες.

Το τελευταίο διάστημα έχουν διακομιστεί 10 διασωληνωμένοι ασθενείς σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον διακομιδές θα γίνονται και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...