186
| IntimeNews

Το ΚΙΝΑΛ απαντά για την «σοβιετική» αφίσα και επιτίθεται στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 23:17

Το ΚΙΝΑΛ απαντά για την «σοβιετική» αφίσα και επιτίθεται στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 23:17

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κατακόκκινη αφίσα του Κινήματος Αλλαγής (δείτε βαβέλ), η Χαριλάου Τρικούπη εξέδωσε απάντηση με την οποία μάλιστα επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία και στα «παπαγαλάκια» της.

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ «η άγρια επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου κατά του Κινήματος Αλλαγής, αποκαλύπτει τον πανικό τους γιατί αποκαλύψαμε την αντεργατική πολιτική τους».

Για την ουσία του πράγματος όμως -δηλαδή για την επίμαχη αφίσα η οποία προκάλεσε δηλητηριώδη σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- η Χαριλάου Τρικούπη δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά. Απλώς, αντιλαμβανόμενοι προφανώς το λάθος, οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής κατέβασαν την κόκκινη αφίσα και ανέβασαν μια άλλη πράσινη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Απάντηση στις επιθέσεις της ΝΔ

Η άγρια επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου κατά του Κινήματος Αλλαγής, ένα πράγμα αποκαλύπτει. Τον πανικό τους γιατί αποκαλύψαμε την αντεργατική πολιτική τους. Την αποδόμηση των συλλογικών συμβάσεων και την αφαίρεση βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούν με τις διατάξεις του δήθεν αναπτυξιακού νομοσχεδίου τους. Και το επαναλαμβάνουμε, θα μας βρουν απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...