535
Η Τίνα Τέρνερ και ο Αϊκ Τέρνερ το 1971 | Wikipedia

Τίνα Τέρνερ: «Ο Αϊκ με είχε πάει σε sex show την ημέρα του γάμου μας!»

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 15:20
Η Τίνα Τέρνερ και ο Αϊκ Τέρνερ το 1971
|Wikipedia

Τίνα Τέρνερ: «Ο Αϊκ με είχε πάει σε sex show την ημέρα του γάμου μας!»

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 15:20

Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ειδυλλιακό μπορεί να φανταστεί μία νύφη για την πρώτη νύχτα του γάμου της. Ακόμη και όταν μιλάμε για ινδάλματα της μουσικής, όπως το θρυλικό ζευγάρι Τίνα και Αϊκ Τέρνερ, είναι βέβαιο, ότι από την πλευρά της νύφης τουλάχιστον, ζητείται λίγη ρομαντική κανονικότητα.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC όμως, η Τίνα Τέρνερ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, μαιτρ των blues και μάνατζέρ της, με τον οποίο είχε μία πολύ θυελλώδη σχέση, την είχε αναγκάσει να παρακολουθήσουν ένα live sex show την πρώτη νύχτα του γάμου τους!

«Η εμπειρία αυτή ήταν τόσο άβολη… την έκρυψα μέσα μου, τη διέγραψα από τη μνήμη μου» είπε χαρακτηριστικά η 78χρονη Τέρνερ, η οποία ήταν μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε τον Αϊκ, με τον οποίο έμελλε να γίνουν και διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι.

Πολλά χρόνια αργότερα, η ίδια άρχισε να μιλά ανοιχτά για την πολύχρονη κακοποίηση που είχε υποστεί από εκείνον. Ηταν ο μέντοράς της, αλλά και ο βασανιστής της. Ο Τέρνερ θεώρησε ότι η χρυσή εποχή της άρχισε όταν κατάφερε να πάρει διαζύγιο.

Η Τίνα Τέρνερ, σε μία από τις πάντα χαρακτηριστικές εμφανίσεις της (EPA/HERBERT P. OCZERET)

Στη σόλο καριέρα της έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ και singles σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα ζει στην Ελβετία με τον δεύτερο σύζυγό της και επί χρόνια συνεργάτη της, τον μουσικό παραγωγό Εντουιν Μπαχ. Παντρεύτηκαν το 2013.

Ο Αϊκ Τέρνερ πέθανε το 2007 σε ηλικία 76 ετών. Υπέφερε πολλά χρόνια από εξάρτηση στα ναρκωτικά.

Οπως είπε η Τέρνερ, στα 22 της, το 1962, ήταν πολύ φοβισμένη ώστε να απορρίψει μία πρόταση γάμου από τον Αϊκ, ο οποίος ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός της, την είχε ανακαλύψει ως ταλέντο και την είχε αναδείξει.

Ο γάμος όμως μόνο παραμυθένιος δεν ήταν. Ο Αϊκ οδήγησε από την Καλιφόρνια ως τα σύνορα του Μεξικού και όταν έφτασαν στην πόλη Τιχουάνα, «βρήκε τη μεξικανική εκδοχή ενός ειρηνοδικείου».

Η ημέρα του γάμου της πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, καθώς κατέληξαν στο συγκεκριμένο live sex show και η 78χρονη Τίνα θυμάται τον πιο ευάλωτο, 22χρονο εαυτό της, να νιώθει δυστυχισμένη και να θέλει να βάλει τα κλάματα σε όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου θεάματος.

«Ο κόσμος δεν έχει ιδέα τι άνθρωπος ήταν… Φανταστείτε τι άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος για να πάει τη γυναίκα του σε ένα τέτοιο πορνογραφικό θέαμα αμέσως μετά τον γάμο» είπε χαρακτηριστικά.

Οταν επέστρεψαν στο Λος Αντζελες, εκείνη αναγκάστηκε να υποδύεται την ευτυχισμένη σύζυγο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι περνούσε.

Ως μουσικό ντουέτο, είχαν πολλές επιτυχίες τη δεκαετία του ’60, μέχρι τον χωρισμό τους το 1976. Το επίσημο διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα.

Στην αυτοβιογραφία της «I, Tina» (Εγώ, η Τίνα) που κυκλοφόρησε το 1986, αποκάλυψε πώς την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια ενός διόλου ιδανικού έγγαμου βίου. Ο ίδιος παραδέχτηκε εν μέρει κάποιες από τις κατηγορίες της, στη δική του αυτοβιογραφία: «Σίγουρα έχω χαστουκίσει την Τίνα. Υπήρξαν φορές που είχε πέσει κάτω ύστερα από μπουνιά – δεν σκεφτόμουν καθαρά. Ομως ποτέ δεν την έδειρα». Λες και τα χαστούκια ή οι μπουνιές που σε ρίχνουν στο έδαφος, στο δικό του σύμπαν, δεν ισοδυναμούσαν με ξυλοδαρμό.

Η περιπετειώδης ζωή της Τίνα Τέρνερ έχει περάσει στην ιστορία και μέσα από τη μουσική παράσταση του West End, «Tina: The Musical».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...