211
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με το προσωπικό της βάσης | Intimenews/ΝΔ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τη βάση των Canadair στην Ελευσίνα επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 11:45
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με το προσωπικό της βάσης
|Intimenews/ΝΔ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τη βάση των Canadair στην Ελευσίνα επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 11:45

Την αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης), όπου βρίσκεται η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του προσωπικού για τον αγώνα που δίνουν.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με το διοικητή, tαξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, όπου και συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.

311431311432311433311429

Στη συνομιλία που είχε με τους πιλότους και το προσωπικό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών μας, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευχαρίστησε θερμά το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει.

Επισήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News