302
H δημοτική αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει το πλήθος κόσμου από την παραλία της Θεσσαλονίκης | Fotis Pliakos/Facebook

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί στην παραλία για να διώχνουν τον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 17:54
H δημοτική αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει το πλήθος κόσμου από την παραλία της Θεσσαλονίκης
|Fotis Pliakos/Facebook

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί στην παραλία για να διώχνουν τον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 17:54

Οσες συστάσεις και να κάνουν ο Πρωθυπουργός και οι υπεύθυνοι για να μείνουμε σπίτι, οι Ελληνες εξακολουθούν να κάνουν το… δικό τους!

Είδαν και… απόειδαν στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι του δήμου να προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να μην βάζουν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους σε κίνδυνο βολτάροντας στην παραλία της πόλης και αφού δεν είδαν αποτέλεσμα, ανέθεσαν στη δημοτική αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ να τους αποτρέπουν με την παρουσία τους, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Περιπολικά και μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ στο πλακόστρωτο της παραλίας – Voria.gr

Ετσι, μετά από μία ακόμα ηλιόλουστη ημέρα και εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που γέμισαν το κομμάτι από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής σουλατσάροντας, το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του δήμου από κοινού με ομάδες ΔΙΑΣ, έσπευσαν εκεί για να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι.

Οι αστυνομικοί θα παραμείνουν στην παραλία όσο χρειαστεί – Voria.gr

Συγκεκριμένα, στο πλακόστρωτο βρέθηκαν δύο περιπολικά και πέντε μηχανές της δημοτικής αστυνομίας, αλλά και τέσσερα δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να ενημερώνουν τον κόσμο για τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς και τους κινδύνους εξάπλωσης της πανδημίας.

«Οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας και ΔΙΑΣ θα παραμείνουν έως αργά το βράδυ στην παραλία Θεσσαλονίκης. Το ίδιο θα κάνουν και αύριο το πρωί και για όσο διάστημα χρειαστεί κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους. Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τα θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.

Οι Θεσσαλονικείς βγήκαν βόλτα στην παραλία πριν τους διώξει η αστυνομία – Intimenews

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...