247
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σε εμφάνισή τους σε πρεμιέρα ταινίας το Νοέμβριο του 2015. σχεδόν ένα χρόνο πριν χωρίσουν | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Τα βρήκαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 11:23
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σε εμφάνισή τους σε πρεμιέρα ταινίας το Νοέμβριο του 2015. σχεδόν ένα χρόνο πριν χωρίσουν
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Τα βρήκαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 11:23

Ηταν από τα ζευγάρια που ο κόσμος του θεάματος είχε ως λαϊκό ανάγνωσμα: Brangelina τους έλεγαν.

Εκείνη πανέμορφη, με περιπετειώδεις δεσμούς στην πρώτη νιότη της, εκείνος πανέμορφος με έναν γάμο με την «αγαπημένη της Αμερικής», Τζένιφερ Ανιστον. Το λαμπερό ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ απέκτησε έξι παιδιά, μια τεράστια κοινή περιουσία και δυστυχώς, ένα επεισοδιακό διαζύγιο με κατηγορίες εκατέρωθεν.

Τελικά όμως η Αντζελίνα και ο Μπραντ κατέληξαν σε φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αποφεύγοντας έτσι μια – πιθανότατα δυσάρεστη και παρατεταμένη – δίκη.

Η συμφωνία συνήφθη πριν από δύο εβδομάδες και υπογράφηκε από τα δύο μέρη και τον δικαστή, ανέφερε η δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί, Σαμάνθα Μπλέι ΝτεΖάν. Πρόσθεσε ότι η συμφωνία βασίζεται στις συστάσεις που έγιναν από ειδικό.

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και ένδεκα χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, από τα οποία τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους.

Η Αντζελίνα Τζολί ήθελε αρχικά να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Μπραντ Πιτ ζητούσε κοινή επιμέλεια.

Οι όροι της φιλικής συμφωνίας είναι «εμπιστευτικού χαρακτήρα για να προστατευθούν καλύτερα τα συμφέροντα των παιδιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Το ζευγάρι αποφεύγει έτσι τη δίκη που επρόκειτο να αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Λος Αντζελες.

Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών, οι οποίοι δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν έχει διακανονιστεί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη διανομή της περιουσίας. Οι δύο ζήτησαν από τον δικαστή προθεσμία μέχρι τον Ιούνιο για να φθάσουν σε κάποιο πεδίο συνεννόησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...