219
Η φωτογραφία που «ανέβηκε» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου |

Συνθήματα στο σπίτι Στεφανάδη στην Ικαρία, επιθέσεις στα γραφεία Γκιουλέκα – Σούκουλη

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 08:50
Η φωτογραφία που «ανέβηκε» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου
|

Συνθήματα στο σπίτι Στεφανάδη στην Ικαρία, επιθέσεις στα γραφεία Γκιουλέκα – Σούκουλη

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 08:50

Συνθήματα στην οικία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη, στην Ικαρία, όπου είχε οργανωθεί η επίμαχη συνεστίαση κατά την περιοδεία του Πρωθυπουργού στο νησί, έγραψαν άγνωστοι, με τη φωτογραφία να «ανεβαίνει» σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Δεν φτάνει που τα έχετε κάνει σκ@τ@ με την πανδημία μας κοροϊδεύετε κιόλας – πρόστιμο 15.000»,  έγραψαν με σπρέι στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού του κυβερνητικού βουλευτή.

Είχαν προηγηθεί το απειλητικό μήνυμα κατά του κυβερνώντος κόμματος που έγραψαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα, στην οδό Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφία πάνω), και η επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού και αναπληρώτριας κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ, Μαριλένας Σούκουλη, στην Κόρινθο (φωτογραφία κάτω).

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκαν σήμερα στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκα με απειλητικά συνθήματα, και στο γραφείο της βουλευτού Κορινθίας κ. Σούκουλη με γκαζάκια. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις συγκεκριμένες ενέργειες και αναμένουμε το ίδιο και από τα υπόλοιπα κόμματα. Η Δημοκρατία και όσοι την υπηρετούν δεν εκβιάζονται και δεν εκφοβίζονται από τους εχθρούς της», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ για τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...