187
Με τη βούλα του ΕΣΡ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον κάτοχος άδειας εθνικής εμβέλειας |

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη οριστικά η έκτη τηλεοπτική άδεια

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:49
Με τη βούλα του ΕΣΡ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον κάτοχος άδειας εθνικής εμβέλειας
|

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη οριστικά η έκτη τηλεοπτική άδεια

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:49

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται πλέον και επισήμως η έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, έπειτα από σχετική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η οποία και δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια».

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, το ΕΣΡ χορηγεί πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οριστική άδεια εθνικής εμβέλειες στην Αλτερ Εγκο ΜΜΕ ΑΕ και το One TV που ήδη εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω των «μπουκέτων» της Nova και της Cosmote TV.

Aναλυτικά η υπ. αρ. 117/209 απόφαση του ΕΣΡ αναφέρει πως η Αρχή «ανακηρύσσει οριστικώς προεπιλεγείσα για τη χορήγηση της άδειας που προκηρύχθηκε με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την μοναδική υποψήφια εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων έληξε την 1η Ιουλίου χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Πλέον για να εκπέμψει το σήμα του One ΤV σε όλη την Ελλάδα, o Βαγγέλης Μαρινάκης  θα πρέπει να καταβάλει μέσω της Aλτερ Εγκο στο Δημόσιο την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό κόστος της άδειας, ύψους 35 εκατ. ευρώ, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η  δημοσίευση και στο ΦΕΚ της απόφασης του ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...