253
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαιρετά στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην 111 Πτέρυγα Μάχης | INTIMEnews

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 111 Πτέρυγα Μάχης 27 χρόνια μετά

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:29
Ο πρόεδρος της ΝΔ χαιρετά στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην 111 Πτέρυγα Μάχης
|INTIMEnews

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 111 Πτέρυγα Μάχης 27 χρόνια μετά

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:29

Στο αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που όπως υπογράμμισε, «μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος», αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο, τη μονάδα όπου και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι την 111 Πτέρυγα Μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κλείνοντας τη σύντομη δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία παρ’ ότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω», είπε, «ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...