500
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια δυναμική ομιλία στο Περιστέρι | mvarvitsiotis.gr

Στον Δυτικό Τομέα «μετακόμισε» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 13:02
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια δυναμική ομιλία στο Περιστέρι
|mvarvitsiotis.gr

Στον Δυτικό Τομέα «μετακόμισε» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2018, 13:02

Μολονότι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον νεότευκτο Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών. Και το ανακοίνωσε την Κυριακή σε ομιλία του στο Περιστέρι.

Η ομιλία του κ. Βαρβιτσιώτη ουσιαστικά εγκαινίασε και την προεκλογική εκστρατεία για τους υποψηφίους ΝΔ μολονότι (τυπικά) εθνικές εκλογές θα έχουμε σε 11 μήνες.

Ο πρώην υπουργός είναι από τους πρώτους βουλευτές που προέβησαν σε σχετική ανακοίνωση -προφανώς σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη- μετά την κατάτμηση της Β’ Αθηνών σε τρεις τομείς. Γιατί όμως στον Δυτικό Τομέα, που εκλέγει και ευάριθμους βουλευτές;

«Σήμερα, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ εκεί που η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη και μαχητικότητα. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, για να δώσουμε, σήμερα, το μήνυμα ότι η Δυτική Αθήνα θα βρίσκεται δυναμικά, διεκδικητικά και πρώτη στο τραπέζι των αποφάσεων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας.

Ηταν και μια απάντηση του κ. Βαρβιτσιώτη σε όσους κακεντρεχείς έλεγαν ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει κάνει η ΝΔ για τους τομείς της Β’ Αθηνών, τον έδειχναν να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά στον Νότιο Τομέα.

H κατάτμηση και οι έδρες

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βαρβιτσιώτης επέλεξε να δώσει τη δύσκολη μάχη του σταυρού στους δήμους Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου και Αιγάλεω, περιοχή που εκλέγει 11 βουλευτές. Ο Νότιος Τομέας (δήμοι Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Δαφνής-Υμηττού, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας) εκλέγει 18 βουλευτές, ενώ ο Βόρειος Τομέας (δήμοι Κηφισιάς, Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού) δίνει 15 έδρες.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Βαρβιτσιώτη

«Επέλεξα την Δυτική Αθήνα γιατί είναι η καρδιά των προβλημάτων, μια περιοχή στη οποία η Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταστεί πλειοψηφία και να φέρουμε ξανά στο μυαλό και στη συνείδηση του κόσμου πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα με στόχο την ευημερία του λαού», επανέλαβε ο κ. Βαρβιτσιώτης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, επίσης την Κυριακή.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ΚΥΒΕ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργός, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γεώργιος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης, Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γεώργιος Σπανός, ο πρώην Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ναύαρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Αθανασόπουλος και ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, Νίκος Κωστόπουλος.

Εχει και αυτό ένα κάποιο πολιτικό ενδιαφέρον, ότι παρόντες ήταν «γαλάζιοι» δήμαρχοι από άλλους τομείς της πρώην Β’ Αθηνών…

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι η παρουσία του στον Δυτικό Τομέα αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά, ταυτόχρονα, και τη συνέχιση μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης. «Μιας παράδοσης που χαράσσεται από κοινού, εδώ και δεκαετίες, σε αυτές τις γειτονιές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...