218
| CreativeProtagon

Στο «Kαταφύγιο των Δισεκατομμυριούχων» αγόρασαν γη η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2020, 16:46
|CreativeProtagon

Στο «Kαταφύγιο των Δισεκατομμυριούχων» αγόρασαν γη η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2020, 16:46

Το πώς θα επιστρέψουν στη ζωή τους στο αφιλόξενο για αυτούς Μανχάταν, η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της, φαίνεται ότι δεν απασχολεί μόνο τα μίντια αλλά και τους ίδιους.

Ισως για αυτό το ζευγάρι αγόρασε γη σε ένα φρουρούμενο ιδιωτικό νησί στη Φλόριντα, όπου διάφοροι δισεκατομμυριούχοι διατηρούν κατοικίες και εξοχικά.

Το νησάκι Indian Creek βρίσκεται στον Κόλπο Μπισκέιν στο Μαϊάμι, μία ώρα από το θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο και έχει μόλις 42 μόνιμους κατοίκους.

Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ αγόρασαν την έκταση, περίπου 10 στρεμμάτων, από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της, τον τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας, έναντι 30 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τους Times.

Το νησί ονομάζεται και «Καταφύγιο των Δισεκατομμυριούχων», με λίγες δεκάδες πολυτελείς κατοικίες πάνω στη θάλασσα. Εκεί έχουν σπίτια ένας πρώην προπονητής των Miami Dolphines, μεγαλοστελέχη του χρηματοπιστωτικού κλάδου και βιομήχανοι. Κάποτε είχαν και η Μπιγιονσέ με τον άντρα της, αλλά το πούλησαν σε έναν ολλανδό μεγιστάνα, το 2010.

Το νησί Indian Creek από ψηλά

Στο μέσο του νησιού βρίσκεται ένα γήπεδο γκολφ, αποκλειστικά για τα μέλη της τοπικής λέσχης και τους καλεσμένους τους, ενώ για να φτάσει κανείς εκεί από τη στεριά, διασχίζει, έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα, μία μικρή γέφυρα που φρουρείται από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...