328
Η Μπίλι Αϊλις και ο Ντάνιελ Κρεγκ, ως 007, στο «No Time to Die» | YouTube/Facebook/JamesBond/CreativeProtagon

Στη δημοσιότητα το τραγούδι της Μπίλι Αϊλις για τον νέο Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 10:41
Η Μπίλι Αϊλις και ο Ντάνιελ Κρεγκ, ως 007, στο «No Time to Die»
|YouTube/Facebook/JamesBond/CreativeProtagon

Στη δημοσιότητα το τραγούδι της Μπίλι Αϊλις για τον νέο Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2020, 10:41

H Μπίλι Αϊλις, η οποία πρόσφατα θριάμβευσε στα μουσικά βραβεία Grammy (εδώ), έδωσε στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

Η διάρκειας τεσσάρων λεπτών μπαλάντα, που μιλάει για προδοσία και απόγνωση, την οποία έγραψε η ίδια η αμερικανίδα τραγουδίστρια μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της, Φινέας, ανέβηκε στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες για μουσική και βίντεο.

Την παραγωγή του ομότιτλου τραγουδιού υπογράφει ο Φινέας και την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι Χανς Ζίμερ και Ματ Ντάνκλεϊ.

Στο τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Interscope Records/Darkroom, παίζει κιθάρα ο βετεράνος βρετανός μουσικός Τζόνι Μαρ.

Η 18χρονη Αϊλις είναι η νεότερη καλλιτέχνις που γράφει και ηχογραφεί το τραγούδι των τίτλων για ταινία του διάσημου κατασκόπου, βαδίζοντας στα βήματα της Αντέλ, της Γκλάντις Νάιτ, του Πολ ΜακΚάρτνεϊ και τόσων άλλων.

Οι στίχοι του μιλούν για μια ιστορία αγάπης, που έχει δυσάρεστο τέλος: «Κορόιδεψέ με μια φορά, κορόιδεψέ με δύο/ Είσαι θάνατος ή ο Παράδεισος; Δεν θα με δεις να κλαίω ποτέ/ Απλά δεν υπάρχει χρόνος να πεθάνεις».

Η 25η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο με τον Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται για πέμπτη –και τελευταία– φορά τον βρετανό μυστικό κατάσκοπο 007.

Η Αϊλις αναμένεται να ερμηνεύσει το τραγούδι ζωντανά για πρώτη φορά τη βραδιά της απονομής των Brit Awards στο Λονδίνο την προσεχή Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, εν όψει της έναρξης της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική στις 9 Μαρτίου, ανέφερε η δισκογραφική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ολοι ανέμεναν ότι τη βραδιά των Οσκαρ θα ερμήνευε το τραγούδι του Τζέιμς Μποντ, αλλά τελικά τραγούδησε την επιτυχία των Beatles, «Yesterday».

Η Αϊλις έγραψε και ηχογράφησε τα περισσότερα από τα τραγούδια του άλμπουμ σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα στο σπίτι της οικογενείας της, στο Λος Αντζελες, μαζί με τον 22χρονο αδελφό της. Το άλμπουμ αυτό, το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες όπως οι «When the Party’s Over», «Everything I Wanted» και «Bad Guy», βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου με τα καλύτερα άλμπουμ του 2019.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...