245
O Ρικ Πιτίνο αγαπήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟ και όχι μόνο | IntimeSports

Τέλος ο Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2019, 17:30
O Ρικ Πιτίνο αγαπήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟ και όχι μόνο
|IntimeSports

Τέλος ο Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2019, 17:30

Κάτι λιγότερο από έξι μήνες. Τόσο κράτησε η θητεία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό. Ο ιταλοαμερικανός προπονητής αγαπήθηκε από τους Ελληνες (όχι μόνο τους φίλους του ΠΑΟ) και η αλήθεια είναι ότι έδειξε πως θα ήθελε να συνεχίσει να προπονεί στην χώρα μας και την επόμενη χρονιά.

Αυτό όμως δεν θα συμβεί.

Η θητεία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε οριστικά. Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο κορυφαίος ρεπόρτερ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο διάσημος προπονητής αρνήθηκε την πρόταση της διοίκησης των Πρασίνων και θα συνεχίζει να δουλεύει στις ΗΠΑ και το NBA.

Ο ίδιος ο ιταλοαμερικανός προπονητής ανέβασε ένα μήνυμα στο twitter ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για την αγάπη που του έδειξαν. «Η χρονιά που πέρασε ήταν απίστευτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το staff για την αφοσίωση και την πίστη τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM της ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα για την καλοσύνη σας και την φιλοξενία σας. Μια υπέροχη χώρα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε πολύ αλλά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου» ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...