383
Το φέρετρο του Θανάση Γιαννακόπουλου τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών | INTIMEnews

Σπανούλης και Ομπράντοβιτς στο τελευταίο αντίο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 13:36
Το φέρετρο του Θανάση Γιαννακόπουλου τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών
|INTIMEnews

Σπανούλης και Ομπράντοβιτς στο τελευταίο αντίο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 13:36

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε  στη Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε την περασμένη Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με την ευρωπαϊκή κούπα του 2009 αγκαλιά

Η σορός του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ (συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ από το 1992 μέχρι το 2012 μαζί με τον αδελφό του, Παύλο, αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009) ετέθη από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε λαϊκό προσκύνημα.

Λίγο μετά τις 12.00, το φέρετρό του, σκεπασμένο -όπως είχε ζητήσει ο ίδιος- με τη σημαία με το Τριφύλλι, μεταφέρθηκε για την εξόδιο ακολουθία (φωτογραφίες κάτω). Η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου έγινε από το Α’ Νεκρόταφείο Αθηνών, εκεί όπου ετάφη τον περασμένο Ιούνιο ο αδελφός του.

Απαρηγόρητος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την εξόδιο ακολουθία (INTIMEnews)
Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα (ΙΝΤΙΜΕnews)

Το παρών στη Μητρόπολη Αθηνών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς (φωτογραφία κάτω) και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του αθλητικού και πολιτικού κόσμου.

Ξεχώρισε η παρουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, που έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο για τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού (φωτογραφίες κάτω).

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο 37χρονος καλαθοσφαιριστής και πρόσθεσε για τη σχέση του με τον εκλιπόντα ακόμα και όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό για τον «αιώνιο» αντίπαλο:

«Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...