161
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Σάμεχ Σούκρι, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα | ΙΝΤΙΜΕ / ΥΠΕΞ

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Δένδια – Σούκρι, στο Κάιρο

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2021, 15:38
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Σάμεχ Σούκρι, στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα
|ΙΝΤΙΜΕ / ΥΠΕΞ

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Δένδια – Σούκρι, στο Κάιρο

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2021, 15:38

Η Ανατολική Μεσόγειος, η Λιβύη καθώς και διμερή θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Νίκου Δένδια με τον αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι, στο Κάιρο.

Καλωσορίζοντας τον έλληνα υπουργό, ο κ. Σούκρι τόνισε και πάλι τη χαρά του που υποδέχεται τον ομόλογό του κ. Δένδια και την ελληνική αντιπροσωπεία, τονίζοντας τις εξαιρετικές σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα αλλά και με την Κύπρο. «Οι σχέσεις αυτές αποτελούν ισχυρή απόδειξη των δεσμών που βασίζονται στη φιλία και τη συνεργασία των δύο χωρών, οι οποίες μοιράζονται τις ίδιες αξίες ζώντας στην ίδια περιοχή και αποσκοπούν στο κοινό όφελος», τόνισε ο Αιγύπτιος υπουργός.

«Συζητήσαμε για τα θέματα που αφορούν τις δύο χώρες, για τα θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, για την κατάσταση στη Λιβύη και είχαμε και μία ευρύτερη συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος υπογράμμισε ότι προς το συμφέρον ολόκληρης της περιοχής είναι να διευκολυνθεί η ενδιάμεση κυβέρνηση της Λιβύης ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές  γρήγορα σε εκλογές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...