157
Ψαριανός μόνος φεύγει... | INTIMEnews

Ψαριανός: Πιθανό να μην κατέβει αυτόνομα το Ποτάμι στις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 12:45
Ψαριανός μόνος φεύγει...
|INTIMEnews

Ψαριανός: Πιθανό να μην κατέβει αυτόνομα το Ποτάμι στις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 12:45

Στο πρόσφατο συνέδριο του Ποταμιού μπορεί να αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδός του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, οι εξελίξεις ωστόσο φέρνουν δεύτερες σκέψεις και τη Δευτέρα ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός το είπε ανοικτά: «Ισως και να μην κατέβουμε αυτόνομα».

«Την απόφαση για αυτόνομη κάθοδο του Ποταμιού στις εκλογές την πήραμε στο συνέδριο, στην πορεία όμως, ενδέχεται τα πράγματα να αλλάξουν, οπότε τίποτε δεν αποκλείεται», ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6».

Οπως υπενθύμισε, ο ίδιος είχε διαφωνήσει με την αυτόνομη κάθοδο, αντιπροτείνοντας «πριν από τις εκλογές να στηρίξουμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση γιατί -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- έχουμε δύο λύσεις από τις εκλογές ή αυτοδυναμία/συνεργαζόμενη με άλλες δυνάμεις κυβέρνηση του Μητσοτάκη ή εκλογές ξανά με απλή αναλογική και θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί με τη μάνα».

Ερωτηθείς εξάλλου αν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές και μετά να μην κατέβει στις εθνικές εκλογές, ο Γρηγόρης Ψαριανός αρκέστηκε να πει πως είναι όλα ανοικτά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...