164
Μητσοτάκης και Τσίπρας στη Βουλή: τους χωρίζουν 36 μονάδες δημοφιλίας | George Vitsaras / SOOC

Public Issue: Δημοφιλέστερος ο Μητσοτάκης – Καταποντισμός Τσίπρα-Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 20:50
Μητσοτάκης και Τσίπρας στη Βουλή: τους χωρίζουν 36 μονάδες δημοφιλίας
|George Vitsaras / SOOC

Public Issue: Δημοφιλέστερος ο Μητσοτάκης – Καταποντισμός Τσίπρα-Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 20:50

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται ως δημοφιλέστερος πολιτικός σύμφωνα με τη νέα μεγάλη έρευνα της Public Issue –αντιθέτως ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Αμυνας βλέπουν τα ποσοστά δημοφιλίας τους να καταρρέουν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του εκλογικού κοινού, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται… καταποντισμένος με ποσοστό αποδοχής 26%, μικρότερο από τη Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.

Μοναδικοί που έχουν μικρότερη δημοτικότητα από τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ο συνοδοιπόρος του Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όσον αφορά στο ερώτημα κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι οι πολίτες από τη λειτουργία τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αντιπολίτευσης, τα ποσοστά δυσαρέσκειας του κόσμου για την κυβέρνηση είναι συντριπτικά, καθώς το 84% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι και τα ποσοστά δυσαρέσκειας των πολιτών για τη λειτουργία της αντιπολίτευσης είναι επίσης υψηλά, καθώς αγγίζουν το 76%.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...