245
Ο Παύλος Πολάκης κατά την παρέμβασή του στην οποία διατύπωσε την πρόταση για τους «καινούργιος δικαστικούς» | YouTube

Πολάκης: Οταν ξαναέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να μπουν 3.000-4.000 καινούργιοι δικαστικοί

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 23:40
Ο Παύλος Πολάκης κατά την παρέμβασή του στην οποία διατύπωσε την πρόταση για τους «καινούργιος δικαστικούς»
|YouTube

Πολάκης: Οταν ξαναέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να μπουν 3.000-4.000 καινούργιοι δικαστικοί

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 23:40

Κάτι από τα έργα και τις ημέρες του ως συγκρουσιακός αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τις τελευταίες ημέρες ο Παύλος Πολάκης.

Δεν είναι μόνο το επεισόδιο που είχε με τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους και οι απειλές του για το τι θα συμβεί την επόμενη φορά που θα κληθεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια αναφορά του πάνω στη λογική του Αλέξη Τσίπρα και των «αρμών της εξουσίας» τους οποίους θα επιχειρήσει να ελέγξει η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς, ο κατά Τσίπρα «αψύς Σφακιανός» έστειλε το δικό του μήνυμα.

Σε εκδήλωση στις αρχές Φεβρουαρίου έλεγε πως «όταν ξανάρθει η Αριστερά στην κυβέρνηση, θα πρέπει να αλλάξει ο συσχετισμός στην Δικαιοσύνη».

Και το εξειδίκευσε λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει «μέσω μίας νομοθετικής ρύθμισης που θα τοποθετήσει 3 με 4 χιλιάδες καινούργιους λειτουργούς στο δικαστικό σώμα».

Η αντίστοιχη περίπτωση, είπε ακόμη ο κ. Πολάκης, «είχε γίνει από κάποιον άλλον στο παρελθόν, την περίοδο 1981-1982» —μια ανιστόρητη παραπομπή στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Δείτε το βίντεο:

Η αντίληψη και το δόγμα του κ. Πολάκη διατυπώθηκε και στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν κατηγόρησε τον Νίκο Βούτση ότι επειδή ως Πρόεδρος της Βουλής δεν φρόντισε να αλλάξει τον Κανονισμό της Βουλής για το ΕΣΡ, με αποτέλεσμα «να χάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη των καναλιών» (εδώ). Ο κ. Βούτσης του απάντησε ότι δεν μπορούσε να κινηθεί εξωθεσμικά, αλλά κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» της Δημοκρατίας δεν τον ενδιαφέρουν τον κ. Πολάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...