381
Ο βαρύς Παύλος Πολάκης με το... «κατάλληλο» ύφος επιτίθεται φραστικά στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη | social media

«Καβγάς στον αέρα» για τον Παύλο Πολάκη και νέες διαδικτυακές απειλές: «Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 12:20
Ο βαρύς Παύλος Πολάκης με το... «κατάλληλο» ύφος επιτίθεται φραστικά στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη
|social media

«Καβγάς στον αέρα» για τον Παύλο Πολάκη και νέες διαδικτυακές απειλές: «Η άλλη φορά θα είναι αλλιώς»

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 12:20

Μετά την εμβαλωματική αυτοκριτική στον ΣΥΡΙΖΑ (εδώ) και το προσωπικό «reassessment» του Αλέξη Τσίπρα ώστε να ελεγχθούν επιτέλους «οι αρμοί της εξουσίας» (εδώ), σειρά πήρε το κρητικό alter ego του, ο αψύς Σφακιανός (όπως ο ίδιος τον αποκαλούσε), Παύλος Πολάκης.

Σε ένα δυναμικό come back στις επιθέσεις κατά των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των social media, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «υποσχέθηκε» ότι η επόμενη φορά της «πρώτης φοράς Αριστερά» θα είναι αλλιώς! Γιατί, όπως λέει, στην Κουμουνδούρου πήραν το μάθημά τους και πλέον ξέρουν…

ΑΡΜΟΣ Πλακακιών (φωτό 1)ΑΡΜΟΣ Πέτρας (φωτό 2)ΑΡΜΟΣ μνημονίων και βαθέως κρατους(φωτό 3)Λυσσάξατε παπαγάλοι των ΜΜΕ…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Maandag 17 februari 2020

Ο Παύλος Πολάκης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τα «αγαπημένα» του ΜΜΕ. «Τρέμει το κατωσάγονό σας», γράφει με το γνωστό ύφος του για τα μέσα «του συστήματος διαπλοκής» και όσους τολμούν να επικρίνουν τον ίδιο και το κόμμα του.

Μεταξύ αυτών ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί δίπλα δίπλα με τον πρώην υπουργό σε πτήση από τα Χανιά για την Αθήνα.

Ο… «δαίμων» του check in τούς έφερε σε διπλανά καθίσματα. Μάλιστα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε να σηκωθεί για να καθίσουν ο εκδότης και η σύζυγός του στο αεροπλάνο.

«Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;» ρώτησε με αγριεμένο ύφος ο Παύλος Πολάκης και μόλις άκουσε την καταφατική απάντηση, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για μία ολόκληρη ώρα η αναχώρηση της πτήσης.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν την «εμπειρία» του άγριου τσακωμού κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα «έλουζε» με πλήθος «κοσμητικών επιθέτων» τον εκδότη (δείτε κάτω το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο).

Κατά τον κ. Κουρτάκη, εμφανώς μεθυσμένος, ο Παύλος Πολάκης χυδαιολογούσε για ώρα εις βάρος του, επιβεβαιώνοντας –όπως αναφέρει σε ανάρτησή του (δείτε την κάτω)– τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου».

«Με τη μυρωδιά της τσικουδιάς να έχει κατακλείσει τον ορίζοντα (προφανώς ήταν μεθυσμένος) συνέχιζε τα καραγκιοζιλίκια του, αδιαφορώντας για τις αποδοκιμασίες των επιβατών, αλλά και τις παρακλήσεις του πληρώματος. Κάποια στιγμή ο πολλά βαρύς Σφακιανός, και αφού είχε κουτουλήσει δυο φορές, στα ράφια του αεροσκάφους, εκλιπαρούσε το πλήρωμα να αλλάξει θέση, προκριμένου να είναι δίπλα μου. Μιλάμε για ένα πολιτικό αντράκι που έχει μάθει να εκτελεί συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων, κρυπτόμενος πίσω από το πληκτρολόγιο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκδότης στην περιγραφή του επεισοδίου, επικαλούμενος μάλιστα την αντίδραση που είχαν και οι άλλοι συνταξιδιώτες του.

Επιστρέφοντας απο τα αγαπημένα μου Χανια, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδευω με την πολιτική ντροπή της Κρητης, τον…

Geplaatst door Γιάννης Κουρτάκης op Maandag 17 februari 2020

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...