461
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Δεν εξήγησε γιατί καπνίζει εκεί όπου απαγορεύεται. Απλώς είπε ότι θα το κόψει κάποια στιγμή... | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πολάκης κατά επιτρόπου Αντριουκάιτις: «Το τσιγάρο θα το κόψω όποτε θέλω εγώ, OK guy?»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 09:16
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Δεν εξήγησε γιατί καπνίζει εκεί όπου απαγορεύεται. Απλώς είπε ότι θα το κόψει κάποια στιγμή...
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πολάκης κατά επιτρόπου Αντριουκάιτις: «Το τσιγάρο θα το κόψω όποτε θέλω εγώ, OK guy?»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 09:16

Με το ίδιο ύφος που χρησιμοποιεί κάθε φορά που επιτίθεται μέσω Facebook σε πολιτικούς και μη αντιπάλους απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην οργισμένη παρατήρηση που έκανε ο ευρωπαίος επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντριουκάιτις επειδή ο υπουργός Υγείας της Ελλάδας εμφανίζεται να καπνίζει σε χώρο όπου απαγορεύεται.

Η ίδια βέβαια η απάντηση του κ. Πολάκη δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Πχ. λέει στον λιθουανό επίτροπο ότι ασχολείται με πιο σοβαρά πράγματα από το τσιγάρο –λες και το κάπνισμα δεν σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

Λέει επίσης ότι κάποια στιγμή θα το κόψει το τσιγάρο –λες και μας νοιάζει τι θα κάνει σε προσωπικό επίπεδο.

Εν ολίγοις ο αν. υπουργός Υγείας της Ελλάδας αποδεικνύει ότι, τουλάχιστον στο θέμα της επιδημίας του καπνίσματος, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης επιτίθεται στον Βιτένις Αντριουκάιτις λέγοντάς του ότι δεν ξέρει τη δουλειά του και ότι ο ίδιος ασχολείται με πιο σοβαρά πράγματα από το τσιγάρο. «Μάθε πριν μιλήσεις!», αναφέρει με τον γνωστό του διαδικτυακό τσαμπουκά

Βέβαια φροντίζει και να αποδομήσει το ίδιο το ντοκουμέντο, την επίμαχη φωτογραφία που τον έδειχνε να καπνίζει σε εκδήλωση του υπουργείου Υγείας. Ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης ότι την φωτογραφία την τράβηξε κρυφά εκπρόσωπος εταιρείας υγειονομικού υλικού στην οποία ο ίδιος επέβαλλε «κούρεμα» 20% (να και η θεωρία συνωμοσίας).

Τα βάζει δε και με τους «γραβατωμένους» στους οποίους κατατάσσει και τον Βιτένις Αντριουκάιτις, αλλά με και τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Τέλος, κλείνει το μήνυμα με ένα ερώτημα, το όνομα και την ιδιότητά του στα αγγλικά: «OK “GUY”??? Yours sincerely  Pavlos Polakis deputy Minister of Health» («Εντάξει τύπε; Με εκτίμηση, Παύλος Πολάκης»).

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :-Αυτος ο"τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 5 februari 2019

 

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

-Αυτός ο”τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!

-Είναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανείς γραβάτα όταν ήρθατε στο Υπουργείο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!

-το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση ,αλλά θα είναι δική μου)

-Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας(Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας )

Η φωτογραφία είναι ταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα από τα οποία κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!

Ρώτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK “GUY”???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...