264
O Ρονάλντο με τον πρόεδρο της νέας του ομάδας, τον Mουσαλί αλ Μουαμάρ | AL-NASSR FC/Handout via REUTERS

Ποια «αξιοπρέπεια»; Ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ για ένα μυθικό συμβόλαιο

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2022, 11:19
O Ρονάλντο με τον πρόεδρο της νέας του ομάδας, τον Mουσαλί αλ Μουαμάρ
|AL-NASSR FC/Handout via REUTERS

Ποια «αξιοπρέπεια»; Ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ για ένα μυθικό συμβόλαιο

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2022, 11:19

Ήταν μια εποχή, όχι πολύ μακρινή, που ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να αναζητήσει μια «χρυσή σύνταξη», παίζοντας στις ΗΠΑ, στο Ντουμπάϊ ή στο Κατάρ. «Θέλω να αποσυρθώ με αξιοπρέπεια», δήλωνε ο ακριβοθώρητος πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Φαίνεται όμως ότι όλα έχουν την τιμή τους, φυσικά και η «αξιοπρέπεια» του Ρονάλντο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής υπέγραψε στη σαουδαραβική ομάδα Αλ Νασρ, για ένα συμβόλαιο ως το 2025 και με οικονομικές απολαβές χωρίς προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το μεγάλο ντιλ έγινε γνωστό από τους λογαριασμούς της Αλ Νασρ στα social media. «Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα», αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του με το νούμερο “7”, ποζάροντας στις φωτογραφίες μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το συμβόλαιο του 37χρονου Πορτογάλου θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 500 εκατ. ευρώ!

Στην όλη συμφωνία περιλαμβάνονται βεβαίως και η εκμετάλλευση του προφίλ του CR7 και τα εμπορικά έσοδα, με το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ρονάλντο πέρασε με επιτυχία ιατρικά τεστ στη Μαδρίτη όπου βρισκόταν και υπέγραψε στην ισπανική πρωτεύουσα το συμβόλαιό του. Στο Ριάντ αναμένεται να ταξιδέψει την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να ξεκινήσει τις… υποχρεώσεις του με τη νέα ομάδα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτή η νέα πρόκληση σε αυτό το νέο πρωτάθλημα σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα με το οποίο λειτουργεί η Αλ Νασρ με εμπνέει» ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...