Πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά – Στην κηδεία του πατέρα του ο αντιπρόεδρος και υπουργοί της κυβέρνησης
Πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά – Στην κηδεία του πατέρα του ο αντιπρόεδρος και υπουργοί της κυβέρνησης
Πλήθος κόσμου –ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, και στελέχη της όπως η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης– έδωσε το «παρών» στην κηδεία του πατέρα του περιφερειάρχη Αττικής, Νικου Χαρδαλιά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρέα.

Μεταξύ των παρισταμένων επίσης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Τάσος Χατζηβασιλείου και ο πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο πρώην καλαθοσφαιριστής και εκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Χαρδαλιά, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

View this post on Instagram
Οπως είχε ενημερώσει, μέσω ανάρτησής του (δείτε τη επάνω), ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την εξόδιο ακολουθία η οικογένεια θα συνοδεύσει τον εκλιπόντα την αγαπημένη του Αμφιλοχία, «την γαλήνια πύλη του Αμβρακικού όπως με υπερηφάνεια την αποκαλούσε». Εκεί, στο Κοιμητήριο της πόλης δίπλα στην Εκκλησιά του Ταξιάρχη, στις 16:00, θα τελεσθεί η ταφή του, «όπως άλλωστε ήταν και η τελευταία επιθυμία του».
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
