329
Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παύλος Πολάκης χαμογελαστοί σε συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής πριν από έναν χρόνο στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕnews

«Παύλο, φτάνει»: Τζανακόπουλος – Γεροβασίλη τα λένε αύριο με τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2020, 14:37
Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παύλος Πολάκης χαμογελαστοί σε συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Παύλο, φτάνει»: Τζανακόπουλος – Γεροβασίλη τα λένε αύριο με τον Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2020, 14:37

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέφερε απλόχερα κάλυψη στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση «κρητικής λεβεντιάς» –και περιφρόνησης των μέτρων για τον κορονοϊό– εν μέσω lockdown, το νέο διαδικτυακό του ξέσπασμα, ωστόσο, προκάλεσε ξανά θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ και, έτσι, ο βουλευτής Χανίων δεν θα αποφύγει καθώς φαίνεται τη βάσανο να δώσει εξηγήσεις στην Ολγα Γεροβασίλη και στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, οι οποίοι συνιστούν, ως γνωστόν, ένα είδος πειθαρχικού οργάνου στο κόμμα.

Ο κ. Πολάκης βρίσκεται από τη Δευτέρα στο επίκεντρο κριτικής γιατί σε ανάρτησή του επέδειξε πώς καταπάτησε τους κανόνες που έχουν επιβληθεί με το νέο εθνικό lockdown –«ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα, πάρτε το χαμπάρι!» έγραψε ο βουλευτής Χανίων, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες από το σχετικό γλέντι.

Η ΝΔ βρήκε ευκαιρία και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα την αποπομπή του πρώην αν. υπουργού Υγείας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και ενώ δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα –άλλωστε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης δεν πολυδιαφωνούν, όπως εξήγησε και ο Γιώργος Γεραπετρίτης (εδώ)– στην Κουμουνδούρου διαπίστωσαν ότι ακόμα μια φορά οι διαδικτυακές εξάρσεις του βουλευτή Χανίων λειτούργησαν ουσιαστικά υπέρ της κυβέρνησης, αλλάζοντας την ατζέντα.

Οπως έλεγαν κομματικές πηγές στην Κουμουνδούρου, για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Χανίων έδωσε πάτημα στην κυβέρνηση για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τις δικές της αστοχίες και αντί της αποτυχίας της σε μία σειρά από φλέγοντα ζητήματα, η συζήτηση επέστρεψε στα καμώματα –ή «χούγια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης (εδώ)– του κ. Πολάκη.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Πολάκης «θα έχει συζήτηση» για το θέμα με τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τον γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, ώστε να μη δίνονται (τέτοιου είδους) λαβές στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Από μερίδα του Τύπου η κουβέντα Πολάκη – Τζανακόπουλου – Γεροβασίλη παρουσιάστηκε ως «εξηγήσεις Πολάκη» για την ανάρτηση. Με δεδομένο, όμως, ότι ο βουλευτής Χανίων αναλαμβάνει όλες τις «ειδικές αποστολές» του κόμματος, μάλλον σε «οδηγίες αυτοπροστασίας» και επιβεβαίωσης του ρόλου του διδύμου ως «πειθαρχικού» παραπέμπει η συνάντηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...