264
| Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Παραιτήθηκε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Σιμητροπούλου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 11:35
|Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Παραιτήθηκε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Σιμητροπούλου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 11:35

Την παραίτησή της από αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπέβαλε η Αναστασία Σιμητροπούλου, περίπου έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Οπως έγινε γνωστό, η παραίτηση της κυρίας Σιμητροπούλου, η οποία είχε τοποθετηθεί στην εν λόγω θέση με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος, υπεβλήθη πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με την ίδια, οφείλεται σε «προσωπικούς λόγους».

Κατά πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Σιμητροπούλου έχει αντίκτυπο και όσον αφορά την κάθοδό της στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς δεν θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών – κάτι που τις προηγούμενες εβδομάδες θεωρείτο δεδομένο.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου ακολούθησε τον δρόμο που χάραξε, πριν από λίγες ημέρες, ο Παντελής Περιβολάρης, αποχωρώντας από το Γραφείο Τύπου και αποσύροντας την υποψηφιότητα του από τον Νομό Καστοριάς.

Από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ επέλεξαν επίσης να αποχωρήσουν τόσο ο δημοσιογράφος, πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Κατσικάρης, όσο και ο  Λευτέρης Χρυσαφάκης, με ενασχόληση στην Α’ Πειραιά.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, η παραίτηση της τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος, Ελευθερίας Φτακλάκη, συνοδεία βολών για «καθεστωτικές νοοτροπίες και βυζαντινισμούς που απέχουν μακράν από τις προσωπικές και πολιτικές της αρχές».

Επίσημη ανακοίνωση

Η Χαριλάου Τρικούπη επιβεβαίωσε την είδηση λίγη ώρα αφότου αυτή έγινε γνωστή, με επίσημη ανακοίνωση της στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους.

Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...