175
Αποψη της αίθουσας συνεδριάσεων της Βουλής | Intimenews

Παραιτήθηκαν από τις προσλήψεις τους στη Βουλή δύο «θυγατέρες» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 17:10
Αποψη της αίθουσας συνεδριάσεων της Βουλής
|Intimenews

Παραιτήθηκαν από τις προσλήψεις τους στη Βουλή δύο «θυγατέρες» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 17:10

Για λόγους «ατομικής ευαισθησίας», υπέβαλαν το απόγευμα της Πέμπτης τις παραιτήσεις τους η Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου, κόρη της Βασιλικής Τσακανίκα, διευθύντριας της γενικής γραμματείας της Βουλής και η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη, κόρη της Ειρήνης Πανταλού, προϊσταμένης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες προσελήφθησαν με ετήσια σύμβαση στο Ιδρυμα της Βουλής στα τέλη Μαΐου.

Οι δύο κυρίες έστειλαν επιστολές στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση μέσω των οποίων γνωστοποίησαν ότι υποβάλουν τις παραιτήσεις τους για λόγους ατομικής ευαισθησίας.

Οι παραιτήσεις καταγράφηκαν μετά από τις αντιδράσεις που δημιούργησαν οι απανωτές πρόσφατες μετατάξεις στη Βουλή συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες πάντως έσπευσε να δικαιολογήσει ο Νίκος Βούτσης. Αλλωστε και ο Πρόεδρος της Βουλής

Μητσοτάκης: Καταγγέλλω το όργιο προεκλογικών τακτοποιήσεων

Το όργιο προεκλογικών τακτοποιήσεων που εκτυλίσσεται στη Βουλή κατήγγειλε κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή όσα γίνονται την τελευταία εβδομάδα στο κοινοβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως «η Βουλή μένει ανοιχτή μόνο και μόνο για να γίνεται ένα όργιο τακτοποιήσεων και προεκλογικών ρουσφετιών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...