235
Ο δρόμος στους Αγίους Θεοδώρους που βρήκε τραγικό θάνατο η 73χρονη γυναίκα | YouTube

Παραδόθηκαν οι δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2019, 10:20
Ο δρόμος στους Αγίους Θεοδώρους που βρήκε τραγικό θάνατο η 73χρονη γυναίκα
|YouTube

Παραδόθηκαν οι δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2019, 10:20

Ενα έγκλημα διαλευκάνθηκε. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δύο άνδρες που αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ για τον φόνο της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα (εδώ). Πρόκειται για δυο Ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από το λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Οπως μάλιστα έγινε γνωστό, κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ συγγενείς του θύματος που τους αναγνώρισαν.

Πρόκειται για Ρομά που έμεναν σε καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων και πείστηκαν εν τέλει να παραδοθούν.

Πριν από λίγες ημέρες, το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχε εντοπίσει ίχνη DNA της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, κάτω από το Hyundai, που εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων (εδώ).

Οι δύο ύποπτοι οδηγοί του οχήματος είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά της Αττικής. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τη δικηγόρο τους, πείστηκαν να παραδοθούν μόνοι τους.

Στη θέση του οδηγού φαίνεται να καθόταν ένας 30χρονος ο οποίος είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Όσον αφορά τον 35χρονο συνοδηγό του, είναι εκείνος που έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.