311
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αντιδράσεις... | SOOC

Ο Τσίπρας θυμήθηκε όσους κατηγορούσαν τον Ανδρέα για αρχηγό της 17Ν – κάποιοι θυμήθηκαν τον Καμμένο

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 22:08
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/12/2018, 07:00
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αντιδράσεις...
|SOOC

Ο Τσίπρας θυμήθηκε όσους κατηγορούσαν τον Ανδρέα για αρχηγό της 17Ν – κάποιοι θυμήθηκαν τον Καμμένο

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 22:08
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/12/2018, 07:00

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό ήταν -λίγο έως πολύ- συνηθισμένη: πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός, έρχεται η ανάπτυξη, μειώσαμε την ανεργία, τα κλασικά. Μία αναφορά όμως, του Πρωθυπουργού προκάλεσε αίσθηση, τόσο στην αίθουσα της Ολομέλειας όσο και στα social media που παρακολουθούσαν τη συζήτηση με το γνωστό hashtag #vouli.

Κάποια στιγμή, ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την πολιτική και την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία (αφορμή η επίθεση στον ΣΚΑΪ), απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε:

«Είχαμε να ακούσουμε τέτοια ακραία και άθλια κατηγορία, από τότε που πάλι κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη».

Αυτή η αναφορά του κ. Τσίπρα προκάλεσε πλήθος σχολίων καθώς αρκετοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι την ίδια κατηγορία κατά του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ είχε διατυπώσει εμμέσως και ο σημερινός συνοδοιπόρος του Πρωθυπουργού, αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Αλλωστε είχε διατελέσει περήφανος βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Καμμένος, φέρεται να έχει διατυπώσει τις παραπάνω απόψεις- όχι ευθέως πάντως, αλλά «φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα- στο περιβόητο βιβλίο του «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη», (εκδ. Ελληνική Ευρωεκδοτική, 1992), στο οποίο μεταξύ άλλων έχει εμπλέξει στην τρομοκρατία και στελέχη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σάλος που προκλήθηκε στα social media έφερε την αντίδραση του κ. Καμμένου ο οποίος έσπευσε να υποστηρίξει πως ουδέποτε είχε προβεί στον εν λόγω ισχυρισμό…

Αμεση ήταν η απάντηση του Κινήματος Αλλαγής.

«Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος» είπε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...