203
H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open στις 19.00, Ελλη Στάη | φωτ. αρχείου

Ο Τριανταφυλλόπουλος κατηγορεί τη Στάη για fake news στo δελτίο του Open και ο Καμμένος κάνει like

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 09:17
H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open στις 19.00, Ελλη Στάη
|φωτ. αρχείου

Ο Τριανταφυλλόπουλος κατηγορεί τη Στάη για fake news στo δελτίο του Open και ο Καμμένος κάνει like

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 09:17

Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη το δελτίο ειδήσεων του Open (πρώην Εpsilon και 902) με παρουσιάστρια την Ελλη Στάη και τις πρώτες εντυπώσεις να είναι ανάμεικτες.

Από τις πρώτες θέσεις στην αναγγελία των ειδήσεων είχε η διαρροή περί παραπομπής των αξιωματικών Μητρετώδη και Κούκλατζη στο Στρατοδικείο που όμως διαψεύστηκε λίγο αργότερα από το Γενικό Επιτελείο.

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατηγόρησε την κυρία Στάη για fake news -σχόλιο στο οποίο έσπευσε αμέσως να κάνει like o υπουργός Αμυνας και φίλος του δημοσιογράφου, Πάνος Καμμένος (δείτε κάτω τη φωτογραφία από το Twitter) .

Φαρμακερό ήταν και το σχόλιο από τον πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο που έγραψε στα social media: «Μεγάλη επιτυχία του Open να λέει τις ειδήσεις η Madonna», ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι σημείωσαν ότι το νέο κανάλι θυμίζει έντονα το (πάλαι ποτέ) Μεγάλο Κανάλι (κυρίως λόγω προσώπων που το στελεχώνουν στο ενημερωτικό του κομμάτι).

H πρεμιέρα της Ελλης Στάη στο καινούριο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε πάντως ανάμεσα στα πρώτα trends του Twitter με τα σχόλια περί fake news, αλλά και τις ευχές για καλή αρχή, να πέφτουν «βροχή» μέσω του hashtag  #opentv.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...