239
Ο Πάνος Καμμένος με τον οργανοπαίκτη | Facebook

Το γλέντι για την 21/9 στη βίλα Καμμένου με Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μπουζούκι και ουίσκι [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 14:08
Ο Πάνος Καμμένος με τον οργανοπαίκτη
|Facebook

Το γλέντι για την 21/9 στη βίλα Καμμένου με Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, μπουζούκι και ουίσκι [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 14:08

«Στις 21 Σεπτεμβρίου, με το που θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μία κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης, ξεκινά η ανάπτυξη. Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων», έλεγε σε συνέντευξή του το φθινόπωρο του 2015, παραμονές εκλογών, ο Πάνος Καμμένος και δήλωνε σίγουρος για τη νέα του κυβερνητική συμβίωση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Τρία χρόνια μετά, στις 21/9/2018, το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο δικό του πρόσωπο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλησε προφανώς να γιορτάσει τη λαμπρή αυτή επέτειο της δεύτερης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οργανώνοντας ένα pool party  στο σπίτι του στα νότια προάστια, με καλεσμένο, μεταξύ άλλων, τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, με πριβέ ορχήστρα και μπουζούκι να παίζει γνωστές επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και 12άρες φιάλες ουίσκι να φροντίζουν για τα υπόλοιπα…

Μία ημέρα μετά, ο  καλλιτέχνης που κλήθηκε να διασκεδάσει την παρέα του υπουργού, τον ευχαρίστησε προσωπικά, ανεβάζοντας μάλιστα στα social media και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Σε μία από αυτές εμφανίζεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να έχει πιάσει το μικρόφωνο για ένα τραγουδάκι και σε άλλη την κιθάρα για να ακομπανιάρει την πενιά του μπουζουκιού.

Πού δηλαδή και να ολοκληρώσει o Πάνος την τετραετία με τον Αλέξη, τώρα που φαίνεται να διαλύεται και το γκρίζο σύννεφο της  Συμφωνίας των Πρεσπών…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...