228
Τριάντα χρόνια μετά το «Top Gun», τουλάχιστον από γυαλί τα πάει πολύ καλά ο Τομ Κρουζ | REUTERS/Patrick T. Fallon

Ο Τομ Κρουζ επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται το «Top Gun 2»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 10:16
Τριάντα χρόνια μετά το «Top Gun», τουλάχιστον από γυαλί τα πάει πολύ καλά ο Τομ Κρουζ
|REUTERS/Patrick T. Fallon

Ο Τομ Κρουζ επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζεται το «Top Gun 2»

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2017, 10:16

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό και, τελικά, φαίνεται ότι έχουν μια βάση.

Ο Τομ Κρουζ επιβεβαίωσε ότι το «Top Gun 2» έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, με τα γυρίσματα να αρχίζουν πιθανόν μέσα στο 2018.

Ο πρωταγωνιστής της -ακόμα και σήμερα δημοφιλέστατης- ταινίας του 1986 με τους επίλεκτους πιλότους του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται για την προώθηση της νέας του ταινίας, εμφανίστηκε σίγουρος.

«Σίγουρα θα γίνει, αλήθεια, θα αρχίσουμε γυρίσματα πιθανότητα του χρόνου», είπε, αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η φημολογία είχε αρχίσει εδώ και καιρό, γράφει ο Guardian.

Στις αρχές του 2016 ο Τομ Κρουζ είχε επισκεφτεί τον παραγωγό  Τζέρι Μπρουκχάιμερ, που έγραψε μετά στο Twitter ότι τα είπαν λιγάκι και για το Top Gun 2.

Τον Απρίλιο, σε διαδικτυακή συνέντευξη στο Reddit, ο Βαλ Κίλμερ, που συμπρωταγωνιστούσε με τον Κρουζ, ήταν πολύ θετικός στην προοπτική να γυριστεί μια συνέχεια στην ταινία, ενώ θυμήθηκε πόσο ωραία πέρασαν στα γυρίσματα.

«Ο Κρουζ ήταν ένας γλύκας» έγραψε όταν ρωτήθηκε αν η αντιπαλότητα που είχαν στην ταινία είχε μεταφερθεί και έξω από το γύρισμα.

Μένει τώρα να μάθουμε τι σκέφτεται η Κέλι ΜακΓκίλις, αλλά και να φανταστούμε ποια θα είναι η υπόθεση, γιατί οι 25άρηδες πιλότοι του τότε, αν συνέχιζαν να ανεβαίνουν την ιεραρχία, σήμερα θα ήταν πλέον απόστρατοι.

Κάποιος βέβαια πρέπει να γράψει και ένα τραγούδι εξίσου κλασικό με αυτό της πρώτης ταινίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...