246
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τραγουδά στη σκηνή του Dolby Theater | Reuters/Mike Blake

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει το τραγούδι της «Barbie» και τα Οσκαρ τον αποθεώνουν

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2024, 09:26
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ τραγουδά στη σκηνή του Dolby Theater
|Reuters/Mike Blake

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει το τραγούδι της «Barbie» και τα Οσκαρ τον αποθεώνουν

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2024, 09:26

Σε μια τελετή χωρίς πολλές εκπλήξεις, ο Ράιαν Γκόσλινγκ ξεσήκωσε το Dolby Theater στο Λος Αντζελες, ερμηνεύοντας επί σκηνής το τραγούδι «I’m Just Ken» από την ταινία «Barbie».

Το κομμάτι ήταν υποψήφιο για Οσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού και ο Γκόσλινγκ το τραγούδησε μαζί με άλλους 65 «Κεν», τον κιθαρίστα των Guns N’ Roses, Slash, και τον μουσικό Μαρκ Ρόνσον. Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που είχε διαφημιστεί πολύ από την παραγωγή του σόου.


Η πολυαναμενόμενη παράσταση ξεκίνησε με τον Γκόσλινγκ να τραγουδάει στη Μάργκοτ Ρόμπι, καθισμένος από πίσω της. Στη συνέχεια, ανέβηκε στη ροζ σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει με τους υπόλοιπους Κεν.

Ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο πλήθος για να τραγουδήσει στη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ, και τις συμπρωταγωνίστριές του, τη Ρόμπι και την Αμέρικα Φερέρα, που τραγούδησαν μαζί του. Προχωρώντας λίγο πιο κάτω, έκανε άλλη μια στάση, δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του στο «La La Land», Εμα Στόουν, για να τραγουδήσουν λίγο μαζί.

Η αντίδραση στο Dolby Theatre ήταν ενθουσιώδης, και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που χειροκρότησαν όρθιοι για αρκετή ώρα τον Γκόσλινγκ, περιγράφει ο Guardian.

Ωστόσο, ενώ ο Γκόσλινγκ κέρδισε τις καρδιές όλων, το «I’m Just Ken» δεν κέρδισε το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού, χάνοντας από την τραγουδίστρια Μπίλι Aϊλις και τον αδελφό της Φινέας, που κέρδισαν για το τραγούδι τους «What Was I Made For?», που επίσης είχαν γράψει για την ταινία «Barbie».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...