288
O τραγουδιστής των Black Sabbath Οζι Οσμπορν | Shutterstock

Ο Οζι Οσμπορν πάσχει και από νόσο του Πάρκινσον

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 19:13
O τραγουδιστής των Black Sabbath Οζι Οσμπορν
|Shutterstock

Ο Οζι Οσμπορν πάσχει και από νόσο του Πάρκινσον

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 19:13

Κάποτε οι κακές γλώσσες σχολίαζαν ότι με τα ναρκωτικά που έχει πάρει ο τραγουδιστής, δεν τον πιάνουν ούτε η πιο βαριές λοιμώξεις. Τώρα, οι ασθένειες χτυπούν η μία μετά την άλλη τον τραγουδιστή Οζι Οσμπορν.

Σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Good Morning America», μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, ο τραγουδιστής των Black Sabbath αποκάλυψε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της νόσου του Πάρκινσον, και διαγνώστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Είπε ακόμα ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους πόνους και τα μουδιάσματα που αισθάνεται στα νεύρα του και ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν είναι από το Πάρκινσον ή από την πτώση που είχε, γράφει το BBC.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Εκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή της νόσου του Πάρκινσον», είπε ο τραγουδιστής.

«Η νόσος ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι και θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Είναι σαν να έχει μία καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

Πάντως ο Οζι για να διαψεύσει όλους εκείνους που τον θέλουν να πεθαίνει, είπε ότι «δεν είμαι καλός στο να κρατάω μυστικά. Νιώθω καλύτερα τώρα που αποδέχτηκα ότι πάσχω από μία μορφή Πάρκινσον. Πριν από έναν χρόνο ήμουν χάλια. Τώρα νιώθω καλύτερα με τα φάρμακα που παίρνω για την επέμβαση που έκανα. Νιώθω μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια μου κρυώνουν».

Πληροφορίες θέλουν τον Οζι και την Σάρον να μεταβαίνουν τον Απρίλιο στην Ελβετία για να συναντήσουν γιατρό που εξειδικεύεται στην ασθένεια και κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί με σιγουριά να πει εάν θα πραγματοποιήσει τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για το 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...