286
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αγκαλιάζει τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στα βραβεία SAG - θα βρεθούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα του Σκορσέζε | REUTERS/Mario Anzuoni

Ο κύκλος κλείνει: Ο Ντε Νίρο συναντά επιτέλους τον Ντι Κάπριο σε ταινία του Σκορσέζε

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 12:21
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αγκαλιάζει τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στα βραβεία SAG - θα βρεθούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα του Σκορσέζε
|REUTERS/Mario Anzuoni

Ο κύκλος κλείνει: Ο Ντε Νίρο συναντά επιτέλους τον Ντι Κάπριο σε ταινία του Σκορσέζε

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 12:21

Υπάρχει μια συμμετρία σε όλο αυτό.

Τις πρώτες δεκαετίες της καριέρας του Μάρτιν Σκορσέζε, αγαπημένος του ηθοποιός υπήρξε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο – από τον «Ταξιτζή», το «Οργισμένο είδωλο» και το «New York, New York», έως  «Τα καλά παιδιά» το «Ακρωτήρι του φόβου» και το «Καζίνο», ο Μπόμπι ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής τού Μάρτι.

Επειτα, τρόπον τινά τον διαδέχτηκε ο Λεονάρντο ντι Κάπριο: «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «The Aviator», «The Departed», «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», «Shutter Island» – ο Λίο έγινε ο αγαπημένος τού Σκορσέζε.

Και τώρα, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί, εκπρόσωποι δύο διαφορετικών γενιών του Χόλιγουντ, συναντώνται μπροστά από την κάμερα του Σκορσέζε.

Την είδηση έδωσε ο Ντι Κάπριο τη βραδιά των βραβείων SAG, όταν απονεμήθηκε το βραβείο Life Achievement στον Ντε Νίρο, λέγοντας ότι θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο επόμενο έργο του Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon». Οι φήμες για τη συνεργασία των τριών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επιβεβαίωση από έναν εμπλεκόμενο με την ταινία.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη, αλλά είναι η πρώτη κοινή συνεργασία τους σε μια ταινία μεγάλου μήκους του Σκορσέζε –το 2015 πάντως είχαν εμφανιστεί στη μικρού μήκους ταινία του Σκορσέζε «The Audition», υποδυόμενοι τη φανταστική εκδοχή του εαυτού τους.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, το οποίο ακολουθεί τη ζωή της ινδιάνικης φυλής Osage, η οποία μέσα σε μια νύχτα εξοντώθηκε, όταν στη γη της Οκλαχόμα, όπου ζούσαν, βρέθηκε πετρέλαιο. Οι δολοφονίες των μελών της φυλής προσέλκυσαν ακόμα και την προσοχή τού τότε νεοσύστατου FBI.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη στον Οκλαχόμα, σε σενάριο του δ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...