308
Οι παλιοί και η νέα. Ο Τζέρεμι Ρένερ (Κλιντ Μπάρτον/Hawkeye), ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Τόνι Σταρκ/Αϊρον Μαν) και η νέα στο σύμπαν της Μarvel Μπρι Λάρσον (Κάρολ Ντάνβερς/ Captain Marvel) | Avengers/Facebook

Ο (κινηματογραφικός) πλανήτης υποδέχεται τους «Εκδικητές»

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:45
Οι παλιοί και η νέα. Ο Τζέρεμι Ρένερ (Κλιντ Μπάρτον/Hawkeye), ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Τόνι Σταρκ/Αϊρον Μαν) και η νέα στο σύμπαν της Μarvel Μπρι Λάρσον (Κάρολ Ντάνβερς/ Captain Marvel)
|Avengers/Facebook

Ο (κινηματογραφικός) πλανήτης υποδέχεται τους «Εκδικητές»

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2019, 10:45

Δεν έχει προηγούμενο η ζήτηση των εισιτηρίων για το «Avengers: Endgame», το οποίο αναμένεται να σπάσει τα ταμεία από τα πρώτα 24ωρα των προβολών του.

Λίγες βδομάδες πριν την πρεμιέρα της ταινίας που θα αποτελέσει την κορύφωσητου κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios, υπολογίζεται ότι το παγκόσμιο άνοιγμα της ταινίας θα μπορέσει να ξεπεράσει το δυσθεώρητο ποσό των 800 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Wrap, το «Endgame» έχει κάνει πενταπλάσιες πωλήσεις ήδη σε σχέση με το «Avengers: Infinity War», βάσει στοιχείων της εταιρείας πώλησης κινηματογραφικών εισιτηρίων Fandango.

Η εκθαμβωτική Σκάρλετ Γιόχανσον (Μαύρη Χήρα) με τον γόη Κρις Χέμσγουορθ (Θορ)

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη γίνει χιλιάδες αίθουσες sold out, ενώ αρκετοί κινηματογράφοι θα ανοίξουν από τα ξημερώματα τις 26ης Απριλίου ώστε να αντεπεξέλθουν στη ζήτηση.

Αλλά και στην Κίνα χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να ξεπεραστούν οι προπωλήσεις του «Infinity War», που έκανε σε διάστημα εφτά ημερών.

Τα απίθανα ρεκόρ που σημειώνει δεν σταματούν και ακούγεται ότι από τις προπωλήσεις στην Κίνα, θα προστεθούν στα ταμεία περίπου μέχρι και $100 εκατομμύρια.

Όπως σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ, πολύς κόσμος, κυρίως στις ΗΠΑ, αγοράζει εισιτήρια και κατόπιν τα πουλάει εισιτήρια στο Ιντερνετ για πολλές χιλιάδες δολάρια.

Συγκεκριμένα, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο eBay, θα βρει εισιτήρια να έχουν πωληθεί για 5.000 δολάρια, άλλα να πωλούνται για 10.000 δολάρια, ενώ ένας χρήστης του ιστότοπου το… τερμάτισε πουλώντας ένα εισιτήριο για την αβαν-πρεμιέρ έναντι… 15.000 δολαρίων.

Στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου του κινηματογραφικού franchise, η ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» κινείται στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος με τους εναπομείναντες Εκδικητές να πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα.

Στην Ελλάδα το «Avengers: Endgame» θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από τις 24 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...