310
O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man | Paramount Pictures/Marvel Enterprises/Marvel Studios

O Iron Man θέλει να σώσει στα αλήθεια την Γη!

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 17:41
O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man
|Paramount Pictures/Marvel Enterprises/Marvel Studios

O Iron Man θέλει να σώσει στα αλήθεια την Γη!

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 17:41

Ο Iron Man, κατά κόσμον Τόνι Σταρκ, κατασκευάζει ρομποτικά συστήματα και άλλες προηγμένες τεχνολογίες για να προστατεύει τον πλανήτη από κάθε είδους απειλές. Στην προσπάθεια του αυτή έχει συμμαχήσει και με άλλους υπερήρωες και όλοι μαζί μάχονται για την σωτηρία της Γης. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που ενσαρκώνει τον δημοφιλή κινηματογραφικό ήρωα αποφάσισε να «υποδυθεί» τον Iron Man και στην πραγματικότητα.

Στο συνέδριο επιστήμης και τεχνολογία Re:Mars που οργανώνει αυτές τις μέρες η Amazon o διάσημος σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι όπως κάνει και στις ταινίες θα προσπαθήσει να σώσει τον πλανήτη μέσω μια συμμαχίας με την βοήθεια των ρομπότ και της προηγμένης τεχνολογίας. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είπε ότι ιδρύει την «Συμμαχία του Ανθρώπινου Αποτυπώματος» (The Footprint Coalition) μια οργάνωση η οποία έχει στόχο να καθαρίσει την μόλυνση που παράγει η ανθρώπινη δραστηριότητα στον πλανήτη.

Ο στο συνέδριο επιστήμης και τεχνολογία Re:Mars (AmazonreMARS/Twitter)

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα τoυ το περιοδικό Forbes το όραμα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι εξαιρετικά φιλόδοξο αφού στόχος του ηθοποιού είναι να κατασκευαστούν πολύ σύντομα διαφόρων ειδών ρομπότ και συστήματα τεχνητής νοημοσύνης τα οποία μέσα σε διάστημα δέκα ετών από σήμερα να έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό ενός μεγάλου μέρους της μόλυνσης της Γης.

«Με την βοήθεια της ρομποτικής και της νανοτεχνολογίας μπορούμε να καθαρίσουμε σε σημαντικό ποσοστό αν όχι ολοκληρωτικά τον πλανήτη μέσα σε διάστημα δέκα ετών. Η ιδέα αυτή προέκυψε μέσα μου μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιους ειδικούς. Θα ασχοληθώ το επόμενο διάστημα για να οργανώσω σωστά το πρότζεκτ και να φέρω κοντά μου πραγματικά έξυπνους ανθρώπους» ανέφερε ο διάσημος σταρ στο συνέδριο. Δεν αποκάλυψε όμως περισσότερα στοιχεία για την οργάνωση που ιδρύει παρά μόνο ότι η επίσημη έναρξη της προσπάθειας θα γίνει μέσα στους επόμενους δέκα μήνες. Προς το παρόν έχει ανοίξει μια απλή ιστοσελίδα της οργάνωσης

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...